comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor 5-0 Sivas Belediyespor maç özeti ve golleri İZLE

19 Aralık 2018, Çarşamba 22:25
Trabzonspor 5-0 Sivas Belediyespor maç özeti ve golleri İZLE

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Sivas Belediyespor'u rövanşta 5-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 

FutbolArena - Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 2-2 biten ilk maçın rövanşında Trabzonspor sahadan farklı bir skorla galip geldi. Trabzonspor - Sivas Belediyespor maç özeti ve golleri haberimizde. 


Trabzonspor 5-0 Sivas Belediyespor maç özeti


Trabzonspor - Sivas Belediyespor maçında bordo mavili takım genç ve yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıktı. Trabzonspor maçın 10. dakikasında Batuhan ile 1-0 öne geçti. 1-0'dan sonra rakip kalede daha fazla pozisyon bulmaya başlayan bordo mavili takımda sahneye Ekuban çıktı. Ekuban, 17 ve 35'de attığı gollerle ilk yarının skorunu belirledi. Soyunma odasına 3-0 önde giren Trabzonspor ikinci yarıda daha rahat bir futbol ortaya koydu. 52'de Vahid Amiri skoru 4-0 yaparken, 78. dakikada genç futbolcu Abdulkadir Parmak skoru 5-0 yaptı ve Trabzonspor bu skorla sahada galip ayrıldı. 

Trabzonspor ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Sivas Belediyespor'u rövanşta 5-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmeye başardı. Trabzonspor taraftarları ise maç sonunda başarılı performans sergileyen genç futbolcuları alkışladı. 
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!