comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Süper Kupa şampiyonu Trabzonspor

27 Ocak 2021, Çarşamba 22:55
Süper Kupa şampiyonu Trabzonspor

Başakşehir - Trabzonspor Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Trabzonspor, rakibini 2-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. 

FutbolArena - TFF Süper Kupa'da Medipol Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Medipol Başakşehir - Trabzonspor maçının özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

OKAN BURUK MAÇ SONU AÇIKLAMALARI
Mücadele uzun sürdü. Hem rakiple, hem hakemle mücadele ettik.  Trabzonspor'u kutluyorum. İyi takım, iyi mücadele ettiler. Bizden daha çok pozisyona girdiler. 10-11 eksikle bu maça çıktık. Hücuma geçişlerde yaratıcı oyuncu eksikliğini yaşadık. Hücuma taşıyacak oyuncular bugün sakat olduğu için oynamadı. Bu da bizi zorladı. Çok net pozisyonlar vermedik. Kendi hatalarımızdan gol yedik. İkinci golü Yaşar Kemal Uğurlu'nun hatası. Koldan tutma var, çekme var. VAR'a gitmekte neden inat ediyorlar anlamıyorum. Yaşar Kemal Uğurlu'yu tebrik etmiyorum. 

SAFA KINALI:

Çocukluktan beri hayalimiz. Çok mutluyuz. Taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Rahmetli Özkan hocamıza da armağan olsun. Onun bizde, Trabzonspor'da emeği çok büyük. Keşke yaşasaydı da bu sevince ortak olabilseydi. Çok güzel bir ailemi orta var. Trabzonspor'un tarihine bu kupalar yakışır. 

 

Başakşehir - Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Başakşehir: Mert Günok, Ömer Ali Şahiner, Ponck, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Azubuike, Deniz, Aleksic, Fernandes, Demba Ba

Trabzonspor:  Uğurcan; Serkan, Edgar, Hugo, Marlon; Abdulkadir Parmak, Berat Özdemir; Ekuban, Flavio, Nwakaeme; Djaniny


Başakşehir - Trabzonspor maç özeti ve golleri


6. dakikada Ekuban'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta defansta Ponck'a çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.
16. dakikada sol taraftan Deniz'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Fernandes'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı çıktı.
22. dakikada Berat'ın ceza sahası dışından yerden vuruşunda kaleci Mert Günok iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.
25. dakikada Nwakaeme'nin sol kanttan topla ilerleyip ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Mert Günok meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
37. dakikada Deniz'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Demba Ba'nın vuruşuna meşin yuvarlak kalenin yanından dışarıya gitti.
38. dakikada Djaniny'nin ceza sahası içi sol tarafından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Mert Günok'ta kaldı.

İKİNCİ YARIDA GOLLER, KIRMIZI KART

Trabzonspor, 47. dakikada Djaniny'nin golüyle 1-0 öne geçti. Başakşehir savunmasının yaptığı büyük hatayı değerlendiren Djaniny, skoru 1-0 yaptı. 56. dakikada penaltı kazanan Başakşehir, 58'de Demba Ba ile skoru 1-1 yaptı. Başakşehir, 73. dakikada Epureanu'nun ikinci sarı karttan oyundan atılması sonucu 10 kişi kaldı. 

SÜPER KUPA TRABZONSPOR'UN!

Trabzonspor, Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek TFF Süper Kupa şampiyonu oldu. 




GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!