comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Sparta Prag - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Resmen açıklandı

08 Ağustos 2019, Perşembe 12:37
Sparta Prag - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Resmen açıklandı

Sparta Prag ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Sparta Prag - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sparta Prag - Trabzonspor maçını hangi kanal satın aldı? Sparta Prag - Trabzonspor maçı hakkında merak edilen detaylar bu haberde.

FutbolArena - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Çek ekibi Sparta Prag'a konuk oluyor. Sparta Prag - Trabzonspor maçının yayıncı kuruluşunun karşılaşma gününe kadar belli olmaması tepki çekmişti. Sparta Prag - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sparta Prag - Trabzonspor maçını yayınlayacak kanal belli oldu.
 

Sparta Prag - Trabzonspor maçı yayınlanacak mı?


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor'un Sparta Prag ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın yayıncı krizi sona erdi. Sparta Prag - Trabzonspor maçını TRT Spor'un yayınlayacağı açıklandı.

TRT'den yapılan son dakika açıklamasında "Temsilcimiz Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda oynayacağı Sparta Prag maçı bu akşam 19.00'da TRT SPOR'da" ifadelerine yer verildi. Karşılaşmanın yayınlanması için 20 bin avro istenilmesi üzerine Sparta Prag - Trabzonspor maçının Türkiye yayıncısı belirsiz kalmış ve TRT devreye girmişti.
 

Ünal Karaman'dan Sparta Prag maçı açıklamaları


"Hem Sparta Prag açısından hem de bizim açımızdan zor bir müsabaka olacak. İki tane futbol oynamaya çalışan takımın müsabakası, izleyenler açısından çok keyif vereci olacağını tahmin ediyorum. Saha içindeki mücadele edenler açısından zor bir müsabaka olacak. Sadece futbol kültüründen ziyade hem şehrin dokusu hem de insanların kültürel dokusuna baktığımızda gerçekten takdir edeceğimiz bir millet. Benim futbolculuğum döneminden arkadaşım olan Karel Rada vardı. Yine takımımızda forma giyen Thomas Jun vardı. Ondrej Celutska'yla çalışma fırsatı buldum şimdi de yanımızda çok değerli bir başka oyuncu pırlantamız, Filip Novak var. Bu dört futbolcudan üçünü özel olarak tanıdığım ve bildiğim için karakterlerine de şahidim. Bu karakterde insanları yetiştiren millete büyük bir teşekkür borçluyuz. Bizim açımızdan ve rakibimiz açısından herhangi bir sakatlığın olmadığı, hak edenin kazandığı bir tur müsabakası olmasını temenni ediyorum."
 

Trabzonspor'un Sparta Prag maçı kadrosu


1. UĞURCAN
2. ERCE
3. ARDA
4. HOSSEINI
5. HÜSEYİN
6. CAMPI
7. IVANILDO
8. PEREIRA
9. KAMİL AHMET
10. NOVAK
11. SOSA
12. A. PARMAK
13. OBI MIKEL
14. DOĞAN
15. A.CANBAZ
16. A.ÖMÜR
17. NWAKAEME
18. DONIS AVDIJAJ
19. EKUBAN
20. SORLOTH
Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!