comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Sörloth'un cezası düşecek mi? Tahkim'de kritik görüşme

14 Şubat 2020, Cuma 15:59
Sörloth'un cezası düşecek mi? Tahkim'de kritik görüşme

Trabzonspor'da 2 maç ceza alan Alexander Sörloth için Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz başvurusu bugün görüşülecek.

FutbolArena - Süper Lig'de Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Alexander Sörloth'a 2 maçlık ceza verilmişti. Bordo mavili kulüp bu cezaya itiraz ederek Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu. Alexander Sörloth'un durumuyla ilgili Tahkim'deki görüşme bugün gerçekleştirilecek.

SORTLOH DA GÖRÜŞMEYE KATILDI
Trabzonspor'da 2 maç ceza alan Alexander Sörloth için Tahkim'e başvuru yapıldı. Bugün Tahkim'de gerçekleştirilecek görüşmede savunma yapmak için Sörloth da İstanbul'a geldi. Tahkim Kurulu'nun kararını bugün saat 17:30 civarında resmen açıklaması bekleniyor.

Sörloth'un cezası 1 maça düşürülürse golcü futbolcu Sivasspor karşılaşmasında forma giyebilecek. Aksi durumda Sörloth, Beşiktaş deplasmanında sahada olacak.

TANER ÜNLÜ: "1 MAÇA DÜŞÜRÜLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Tahkim Kurulu Eski Üyesi Avukat Taner Ünlü, Sörloth'un cezasıyla ilgili FutbolArena'ya yaptığı açıklamada oyuncunun cezasının 1 maça düşürüleceğini düşündüğünü belirtti.


43. MADDEDE NELER YAZIYOR?

Alexander Sörloth, Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettiği maçta kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. TFF, Alexander Sörloth'u tedbirli olarak Disiplin Talimatı'nın 43. maddesinden PFDK'ya sevk etmişti.

TFF Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 43. maddesinde "Futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir." ifadeleri yer alıyor.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!