comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Rizespor - Trabzonspor maçı sonrasında olay

24 Mayıs 2019, Cuma 23:16
Rizespor - Trabzonspor maçı sonrasında olay

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının ardından bordo mavili futbolcular taraftarlarıyla birlikte galibiyeti kutlayınca gergin anlar yaşandı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından Rize'de gergin anlar yaşandı.

Trabzonsporlu futbolcular maçın ardından deplasman tribününde yer alan taraftarlarına doğru giderek galibiyeti kutladı. Bu esnada Çaykur Rizespor taraftarlarından sahaya yabancı madde atıldı. Yusuf Yazıcı tarafarlarının önüne takım arkadaşlarıyla birlikte gitti. 
Rodallega ise bunun üzerine Yusuf Yazıcı'nın yanına giderek "Soyunma odasına gidelim." dedi. Yusuf Yazıcı ise takım arkadaşına "Hayır" şeklinde yanıt verdi ve futbolcular taraftarlarıyla birlikte 3 puanı kutladıktan sonra oyuncular soyunma odasına gitti. 

TRABZONSPORLU FUTBOLCULARIN AĞABEYLERİ RİZE TARAFTARIYLA GERGİNLİK YAŞADI

Çaykur Rizespor maçını Trabzonsporlu futbolcular Uğurcan Çakır'ın ağabeyi Necdet Çakır ile Yusuf Yazıcı'nın ağabeyi Cihan Yazıcı tribünden izledi. Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçında tribünlerde de gerginlik yaşandı. Bordo mavili takımdan Uğurcan Çakır'ın ağabeyi Necdet Çakır ve Yusuf Yazıcı'nın ağabeyi Cihan Yazıcı ile ev sahibi taraftarlar arasında tansiyon yükseldi. Kısa süreli sözlü tartışma sonrası yaşanan arbede yöneticilerin araya girmesiyle önlendi. Her iki futbolcunun ağabeyleri güvenlik güçlerinin kontrolünde stattan ayrıldı.
 

Rizespor - Trabzonspor maçı istatistikleri (OPTA)


%55 Topla Oynama %45
20 Toplam Şut 20
5 İsabetli Şut 7
403 Başarılı Paslar 323
%84 Pas Başarı(%) %80
7 Korner 6
10/22 Orta 7/14
12 Faul 6
2 Ofsayt 1

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!