comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Rıza Çalımbay'dan Yusuf Yazıcı'ya kesik

24 Şubat 2018, Cumartesi 18:35
Rıza Çalımbay'dan Yusuf Yazıcı'ya kesik

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir mağlubiyeti sonrasında kadrosunda flaş değişikliklere imza attı. Çalımbay genç oyuncu Yusuf Yazıcı'yı klubeye çekti.

FutbolArena - Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor'da teknik adam Rıza Çalımbay çok sayıda değişikliğe imzasını attı. Rıza Çalımbay son Başakşehir maçında taraftarlarca ıslıklanan Yusuf Yazıcı'yı yedeğe çekti.


Trabzonspor'un Alanyaspor maçı 11'i 


Yusuf Yazıcı yerine uzun süre sonra Olcay Şahan'a ilk 11'de şans veren Rıza Çalımbay, hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ı ise ilk 11'de sahaya sürdü. 

Burak Yılmaz'ın arkasında Abdülkadir, Sosa ve Olcay Şahan üçlüsüne görev veren Çalımbay bu üçlünün arkasında ise Okay ile Kucka ikilisini oynatıyor. Çalımbay geçen hafta şans verdiği Ogenyi Onazi'yi de bu maçta kesmiş oldu. 
Hubocan'ın yokluğunda stoper iklisini Durica ile Uğur Demirok'tan kuran Çalımbay, Kamil Ahmet Çörekçi'yi de kesti ve sol beke yeni transfer Novak'ı koyarken sağ beke de tecrübeli Portekizli oyuncu Joao Pereira'yı yerleştirdi. Kalede ise her zaman olduğu gibi Onur Kıvrak görev yapacak. 

Trabzonspor 11'i: Onur; Pereira, Uğur, Durica, Novak; Kucka, Okay; Abdülkadir, Sosa, Olcay Şahan; Burak Yılmaz.

Alanyaspor 11'i: Riou, Gassama, Tzavellas, Wellinton, Barış, Sackey, Efecan, Emre, Vilafanez, Fernandes, Douglas. 

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!