comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Rıza Çalımbay, Aykut Kocaman'a karşı üstün

28 Ocak 2018, Pazar 21:52
Rıza Çalımbay, Aykut Kocaman'a karşı üstün

Aykut Kocaman ile Rıza Çalımbay'ın takımları arasında oynanan maçlarda Rıza Çalımbay'ın üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ise iki teknik adam yenişemedi.

FutbolArena Detay - Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında konuk olduğu deplasman müsabakasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu maç aynı zamanda Aykut Kocaman ile Rıza Çalımbay arasındaki rekabetin de birbaşka perdesiydi. 


Rıza Çalımbay ile Aykut Kocaman arasındaki maçlar


Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Fenerbahçe'nin patronu Aykut Kocaman, farklı takımlarla 19 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi.

Söz konusu maçlarda Çalımbay'ın çalıştırdığı takımlar, Kocaman'ın çalıştırdığı takımlara karşı 9 galibiyet alırken, Kocaman ise Çalımbay'ın ekiplerine karşı 6 kez galibiyet sevinci yaşadı. İki teknik adam arasındaki maçlarda 6. beraberlik ise bu müsabaka ile birlikte geldi. 
İki teknik adam ilk kez 2001 yılında karşılaştı. İlk maçta Rıza Çalımbay Göztepe'nin başında Aykut Kocaman ise İstanbulspor'un başındaydı. Bu müsabaka 0-0 berabere bitmişti.

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!