comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Rafet El Roman: "Eric Ayuk'u Trabzonspor'a ben önermiştim ama..."

02 Ağustos 2018, Perşembe 19:35
Rafet El Roman:

Ünlü sanatçı Rafet El Roman, Eric Ayuk transferinin gerçekleşmemesinin ardından Kamerunlu futbolcuyu Trabzonspor'a önerdiğini açıkladı. 

FutbolArena - Trabzonspor'un Türkiye'ye getirdiği fakat bonservis konusunda yaşanan pürüz nedeniyle gerçekleşmeyen Eric Ayuk transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kamerunlu futbolcuyu Trabzonspor'a Rafet El Roman'ın önerdiği iddialarının ardından konuyla ilgili olarak ünlü sanatçıdan açıklama geldi. 61 saat'in haberine göre, Rafet El Roman Eric Ayuk transferiyle ilgili konuştu ve şunları söyledi:
"BEN SADECE TRABZONSPOR'A ÖNERDİM"

Elçiye zeval olmazmış. Ben sadece Trabzonspor önerdim. Bonservis bedeli ödenmeyecekti fakat sonrası yönetimin ve menajerlerin karşılıklı görüşmesi sonucunda şimdilik bir anlaşma sağlanamamış, hayırlısı olsun.” 
 

Trabzonspor'da Eric Ayuk neden transfer edilemedi? (1 Ağustos Çarşamba)


Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'un geleceğe yatırım amacıyla transfer görüşmeleri yapmak için Trabzon'a getirdiği Eric Ayuk'un bonservisiyle ilgili pürüz çıktı. Oyuncu Trabzon'dan ayrıldı. Trabzonspor'un Philadelphia yetkilileriyle yeniden görüşeceği öngörülüyor.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!