comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Kağan Moradaoğlu kimdir?

16 Şubat 2021, Salı 14:56
Kağan Moradaoğlu kimdir?

Trabzonspor'da koronavirüs nedeniyle takımdaki kalecilerin yokluğunda Kağan Moradaoğlu'na görev düşecek. Kağan Moradaoğlu kimdir?

FutbolArena - Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da kaleci sıkıntısı yaşanıyor. Bordo mavililerde Covid-19 vakaları nedeniyle Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut izolasyon sürecine alındı. Trabzonspor'da Başakşehir ile oynanacak karşılaşmada Kağan Moradaoğlu forma giyecek. 


Kağan Moradaoğlu kimdir? Kağan Moradaoğlu kaç yaşında?


Trabzonspor'da Covid-19 testleri pozitif çıkan ve izolasyon sürecine alınan kaleciler Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut, Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Bordo mavililerin kalesini 18 yaşındaki genç eldiven Kağan Moradaoğlu koruyacak. 

Trabzonspor altyapısında futbola başlayan Kağan Moradaoğlu, geçtiğimiz yıldan bu yana zaman zaman A Takım kadrosunda yer aldı. Kağan Moradaoğlu, U17 Milli Takımı'nda 2 kez forma giydi.
ABDULLAH AVCI NELER SÖYLEDİ?

Üç tane alt yapıdan gelen kalecimiz var Kağan sezon başından bu yana zaten bizimle çıkıyor. Hepsi çok temiz, ileriye dönük Trabzon futbol takımının bir parçaları olacaklar. Benim çocuklarım gibi hepsi. Kaleciler için hep yakışıklıları mı seçiyorsunuz diye sordum"O sakinlikte ve cesarette antrenmanda verdiklerini maçta da vermeye çalışacaklar.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!