comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hüseyin Göçek'e sert sözler: "Utanmalısın!"

08 Şubat 2020, Cumartesi 19:50
Hüseyin Göçek'e sert sözler:

Spor yazarları, Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının hakemİ Hüseyin Göçek'e büyük tepki gösterdi. 

FutbolArena - Süper Lig 20. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Maçın ardından spor yazarları müsabakayı ve Hüseyin Göçek'in tartışmalı kararlarını yorumladı. Hüseyin Göçek'e ise büyük tepki vardı. 

RIDVAN DİLMEN: "BAIANO KIRMIZI GÖRMELİYDİ AMA O PENALTIYI GENÇLERBİRLİĞİ'E VERMEZDİ" (NTV)
Gençlerbirliği futbolcusu bir tekme atıyor. VAR eğer Sörloth'a konsantre olduysa... Baiano bildiğin vole vurdu. Takdir haklarını Trabzonspor'dan yana kullandı. Penaltı da tartışılır. Veren oldu, vermeyen olur. Trabzonspor beklenmedik derecede vasat oynadığı maçı kazandı. Gençlerbirliği epey pozisyonlar kazandı. Fotoğraf penaltıları vardır ya, verirsin. Gençlerbirliği'ne veremezsin ama.  

LEVENT TÜZEMEN (A SPOR)

Hüseyin Göçek hakem değil! Trabzon'un penaltısı gözünün önünde oldu ama VAR'a gidip verdi... Baiano iki kez Sörloth'u tekmeledi. Hüseyin Göçek, Baiano'ya sarı, Sörloth'a VAR'dan kırmızı çıkardı. Utanmalısın Göçek."

ZEKİ UZUNDURUKAN: "Sörloth'a verilen kırmızı kart rezilliktir. Baiano katil gibi Sörloth'un tendonuna tekme atıyor, kırmızı kart çıkarmıyor,sarı ile geçiştiriliyor. Trabzonspor şampiyon olmaması için herkes seferberlik ilan etmiş. Bu hakemin düdüğünü astırması lazım Trabzonspor'un." (A Spor)

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!