comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hami Mandıralı: 'Volkan Demirel'i alkışlıyorum'

30 Ocak 2018, Salı 22:08
Hami Mandıralı: 'Volkan Demirel'i alkışlıyorum'

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'i, Trabzonspor maçındaki davranışı nedeniyle övdü.

FutbolArena - Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken maç kadar, maç öncesi yaşananlar da konuşuldu. Senelerdir iki kulüp arasındaki gerilim yüksek olurken bu maç öncesinde Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Trabzonsporlu bir çocuk yağmurda ıslanınca onu kucağına alıp yağmurdan korudu. Volkan Demirel'in bu davranışını Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı da destekledi.

Türk futbolunun ve Trabzonspor'un efsane olmuş golcülerinden Hami Mandıralı, pazartesi ve cuma akşamları Radyo Viva'da yayınlanan Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor programının konuğu olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu…


Hami Mandıralı'nın Volkan Demirel açıklaması


Hami konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Volkan Demirel,Trabzonspor-Fenerbahçe maçında ufak bir Trabzonspor taraftarını kucağına alarak sahaya çıkmış ve olması gerekeni yapmıştır alkışlıyorum onu..." dedi.


Hami Mandıralı'dan Ersun Yanal'a sert eleştiri


"Trabzonspor Yönetimi, Ersun Yanal ile birlikte sezona başlayarak büyük hata yapmıştır bordo mavili camiayı karanlığa doğru götürmüştür. Rıza Çalımbay hoca ise elinden geleni yaparak ayağa kaldırmaya çalışmaktadır ama o da hamleleriyle Fenerbahçe maçında hatalar yapmıştır Sosa gibi bir oyuncu sahada olmalıdır. Ama tabi ki Kucka ile Sosa da Milan markasını sahaya yansıtmalıdır,farkı göremiyoruz…"
“ABDÜLKADİR'İN ÖNÜ ÇOK AÇIK AMA”  

Burak Yılmaz ile sezonun parlayan ismi Trabzonspor'u ayakta tutan bacak kadar çocuk olan evladımız Abdulkadir'dir. Şımarmamalı her geçen gün oyununun üzerine koyarak yoluna emin adımlarla devam etmelidir.Ona tavsiyem,2 maçta efsane olunmaz!Paranın her şey olmadığını bilerek karakterini sağlam tutarsa kibirden uzak durursa hem milli takım hem de Avrupa da uzun yıllar konuşulur…

“DÜNYA'DA MESSİ VE RONALDO, TÜRKİYE'DE CENK TOSUN”

"Futbolcularımız çabuk havaya girmeyi tercih ediyor Avrupalı kadar profesyonel olmayı başaramıyoruz sıkıntı burada.Dünyadan,açsınlar Messi'yi Ronaldo'yu izleyip profesyonellik ve futbol karakteri dersi alsınlar.Buna ülkemizden son dönemlerden vereceğim en güzel örnek Cenk Tosun'dur.İşini doğru yapan her haliyle adam gibi adam olan Cenk Everton'da adaptasyon sürecini aşınca karşılığını verecektir…"


Hami Mandıralı'nın Şenol Güneş yorumu


"Şenol Güneş en zor dönemde Beşiktaş'a gelmiş başarılara taşımıştır.Kendisini çok iyi tanıyan biri olarak en başarılı teknik adamlardan birisidir ve iyi eğitimcidir. Meyve veren ağaç taşlanır misali eleştiriler alsa da o sadece işine bakar ve aslanlar gibi zirveye odaklanır.Göreceksiniz Bayern Münih karşısında da takımını ayakta tutacak ve sürpriz bir tura imza atacaktır ben yürekten inanıyorum…"

"ŞAMPİYONLUK ADAYIM BAŞAKŞEHİR"

"Başakşehir futbolu futbol gibi oynayan bir takım.Abdullah Avcı ile şampiyonluğa kilitlenmiş durumdalar ve böyle giderlerse kupayı alırlar. Kadroları müthiş kaliteli Emre Belözoğlu tam bir usta ikinci baharını yaşıyor parasal sıkıntıları da yok camia baskısı da yok Arda Turan ile daha da güçlendiler önlerini açık görüyorum…"

AYKUT KOCAMAN VE VALBUENA YORUMU

"Aykut Kocaman ile konuşmam doğru olmaz ama Valbuena gibi bir oyuncudan geriye yardım etmesini beklemek saçmalıktır.Bende ileriye dönük bir oyuncuydum ve hep gol atmayı gol attırmayı düşünürdüm geri gelecek adam değildim açıkçası. Üstelik kendisi de hücum futbolcusuydu Valbuena gibi bir yıldızı kaybetmemeli…"


Hami Mandıralı'dan Fatih Terim açıklaması


“Fatih Terim için N'diaye'nin gidişi büyük kayıptır”
Fatih Terim hocamın bende yeri ayrıdır.Antrenörlüğe onun sayesinde başladım Allah razı olsun kendisinden.Şanssız bir dönemde geldi Galatasaray'ın başına imkansızlıklarla boğuşuyor ama kalitesi takımı zirvede tutmaya yetecektir. N'diaye'den iyi para kazanacak olsalar da gidişi büyük kayıp olacak bence…"

"LUCESCU YANLIŞ HAMLE"

Lucescu'nun kalitesini tartışmak anlamsız kariyerine saygım var,ancak yaşı itibariyle Milli Takıma gelişi yanlış bir hamle olmuştur.Alınan sonuçlarda bunu gösterdi zaten gerek yoktu böyle büyük paralar harcamaya bu ülkede bu işleri yapabilecek bir çok kaliteli hocamız var.Lucescu hoca eğer göreve devam edecekse sıfırdan kadro oluşturmak yerine belli taşlarla oynayarak yola devam etmelidir…

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!