comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması

22 Haziran 2021, Salı 14:31
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması

Kulüpler Birliği'nde bugün yapılan toplantıda Ahmet Nur Çebi'nin görevi bırakma kararı aldığı ve yeni seçimde aday olmayacğaı açıklandı.

FutbolArena - Kulüpler Birliği'nde bugün gerçekleştirilen toplantıda başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeni seçimde aday olmama kararı açıklandı. 5-6 Temmuz'da yapılacak olan genel kurulda yeni başkan seçilecek. Toplantı sonrası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"KULÜPLER BİRLİĞİ'NDE YAPISAL DEĞİŞİKLİĞE GİDİYORUZ"
"Kulüpler Birliği kendisini yenilemek zorunda. 5 -6 Temmuz'da genel kurul gerçekleştirilecek. Ahmet Nur Çebi'nin aday olmaması bununla ilgili değil. Yapısal olarak değişikliğe gideceğiz. Burada bir geçiş söz konusu olacak. Sayın Başkan, o süreç içerisinde görev almayacağını ifade etti. İstifa veya yaşanmış bir sıkıntı yok."

"PROFESYONEL BİR YAPI OLACAK"
"Kulüpler Birliği'nde profesyonelliğe geçiş yapıyoruz. Süper Lig A.Ş konusu gündemde. Hem buna geçiş hem de yönetim anlamında daha üretken olmak için profesyonel bir yapıya kavuşma kararı aldık."

"HOCAMIZIN İSTEDİĞİ OYUNCULARI ALDIK"

"TFF'nin yabancı kuralı konusunda değişikliğe gitmesini beklemiyorduk. Transfer politikamızı buna göre şekillendirdik. Sadece bu sene değil. Gelecek sezon yabancı oyuncu sayısı 12'ye düşecek. Bunu da göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Hocamız bize 5-6 oyuncu söyledi. Bunların 4 tanesini zaten aldık."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!