comScore

Trabzonspor - Sparta Prag canlı izle, Trabzonspor - Sparta Prag şifresiz İZLE (Trabzonspor - Sparta Prag beIN Sports 1 canlı ve şifresiz İZLE)

15 Ağustos 2019, Perşembe 20:16
Trabzonspor - Sparta Prag canlı izle, Trabzonspor - Sparta Prag şifresiz İZLE (Trabzonspor - Sparta Prag beIN Sports 1 canlı ve şifresiz İZLE)

Trabzonspor - Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi maçı saat 20:30'da başlayacak. Trabzonspor - Sparta Prag maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Trabzonspor - Sparta Prag maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında sahasında Sparta Prag ile karşılaşacak. İlk maç 2-2 berabere bitti. Trabzonspor - Sparta Prag maçı saat 20:30'da başlayacak. Trabzonspor - Sparta Prag maçının 11'leri belli oldu. Trabzonspor - Sparta Prag maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Trabzonspor - Sparta Prag maçı 11'leri


Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak; Sosa, Abdulkadir Parmak; Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme; Sörloth

Sparta Prag: Nita, Sacek, Radakovic, Costa, Hanousek, Krejci, Hasek, Kanga, Hlozek, Plavsic, Tetteh
 

Trabzonspor - Sparta Prag maç haberleri


UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesinde sahasında Çekya'nın Sparta Prag takımıyla 2-2'nin rövanşında karşılaşacak olan Trabzonspor, 1467 gün sonra taraftarı önünde Avrupa maçına çıkacak. Bordo-mavililer ayrıca ilk kez yeni stadyumunda bir Avrupa maçı oynayacak. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın sahasında Çekya'nın Sparta Prag ekibiyle mücadele edecek. En son Avrupa kupalarında 6 Ağustos 2015'de Makedonya'nın Rabotnicki takımıyla Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşılaşan bordo-mavililer, deplasmanda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında 1-1 berabere kalmasıyla erken veda etmişti. Söz konusu dönemden sonra Avrupa kupalarında yer alamayan Trabzonspor, 1467 gün sonra taraftarı önünde bir Avrupa kupası maçında mücadele edecek. (İHA)
 

Trabzonspor Avrupa kupası maçları


Trabzonspor, Sparta Prag takımıyla eski adı UEFA Kupası yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde 79. maçını oynayacak. Kupada ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya'nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 78 maçın 31'inde sahadan galibiyetle ayrıldı. 21 maçta berabere kalan bordo-mavililer, 26 maçta mağlup oldu. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 108 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 104 gole engel olamadı. (İHA)

 

Trabzonspor - Sparta Prag maçı saat kaçta hangi kanalda?


Trabzonspor - Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Trabzonspor - Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi maçı saat 20:30'da başlayacak. Trabzonspor - Sparta Prag maçını beIN Sports 1 naklen yayınlayacak. Trabzonspor - Sparta Prag maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Trabzonspor - Sparta Prag canlı izle, Trabzonspor - Sparta Prag şifresiz izle, Trabzonspor - Sparta Prag bein sports canlı izle, Trabzonspor - Sparta Prag bein sports şifresiz izle, Trabzonspor - Sparta Prag bein sports canlı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Trabzonspor - Sparta Prag maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!