comScore

Tottenham Tottenham

Mourinho'dan Mesut Özil'e transfer cevabı

12 Ocak 2021, Salı 16:12
Mourinho'dan Mesut Özil'e transfer cevabı

Tottenham Menajeri Jose Mourinho, Mesut Özil'e transfer üzerinden yanıt verdi.

FutbolArena Dış haberler - İngiltere Premier Lig'de Tottenham'ı çalıştıran Jose Mourinho, Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yıldız futbolcunun sosyal medyada Tottenham ile ilgili açıklamasının sorulması üzerine Portekizli teknik adamın yanıtı gündem oldu.

"MESUT'U İSTEDİĞİMİZİ KİM SÖYLEDİ?"
Mesut Özil önceki gün sosyal medya hesabında taraftarların sorularını yanıtladı. Yıldız oyuncu, "Arsenal ile sözleşmen bitiyor. Sadece Tottenham'dan teklif alsaydın futbolu mu bırakırdın, Tottenham'a mı imza atardın?" şeklindeki soruya, "Kolay soru, futbolu bırakırdım" yanıtını vermişti.

Tottenham Menajeri Mourinho'ya bu durumun sorulması üzerine deneyimli çalıştırıcı, "Mesut'u transfer etmek istediğimizi kim söyledi?" karşılığını verdi.

MESUT ÖZİL'İN AÇIKLAMALARI

Bir taraftarın "Neden çocukluğundan beri Fenerbahçe'yi destekliyorsun? Seni Fenerbahçe taraftarı yapan en önemli şey nedir?" sorusunu yanıtlayan Mesut Özil, "Almanya'da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, İspanya'daki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü." ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'DA EN SEVDİĞİM SEMT KADIKÖY"
Mesut Özil, İstanbul'da en sevdiği semti sosyal medya hesabından açıkladı. Bir takipçinin sorusunu yanıtlayan Mesut Özil, en sevdiği semt için Kadıköy yanıtını verdi. Özil'in bu yanıtı Fenerbahçe taraftarlarını bir kez daha heyecanlandırdı.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!