comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tolga Zengin ve Fikret Orman'a sert sözler

03 Eylül 2016, Cumartesi 17:04
Tolga Zengin ve Fikret Orman'a sert sözler

Spor yazarı Feyyaz Uçar, Fikret Orman ile Tolga Zengin'i sert bir dille eleştirdi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Tolga Zengin'e gösterilen tepkilere sert bir yanıt veren Fikret Orman'a aynı tonda bir eleştiri de Feyyaz Uçar'dan geldi. Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Feyyaz Uçar, "Tolga konusunda eleştiriye karşı olma durumuna ben karşıyım çünkü Tolga'ya benim de eleştirilerim var" dedi.

"TOLGA KENDİSİNE HAKİM OLAMIYOR"
Tolga Zengin'e kaptanlık verilmesinin yanlış olduğunu dile getiren Feyyaz Uçar, "Eleştiri bu işin doğasında var. Başkanın kendisi de sık sık eleştiriliyor. Bu, bence de doğru olan bir şey. Futbol öyle ya da böyle demokratik bir alan. Herkes fikrini beyan edebilir. Bir er meydanı. Oraya çıkan insanın orada olmayı hak edip etmediği bazı kişilerce mutlaka değerlendirilecek. Bu kişilerin olumsuz eleştirileri de olacak, olumlu da... Tolga konusunda eleştiriye karşı olma durumuna ben karşıyım çünkü Tolga'ya benim de eleştirilerim var. Beşiktaş kaptanlığı kolay bir şey değildir. Beşiktaş'ın kaptanı olmak için bir takım özelliklere sahip olmak, dolu olmak gerekiyor. Sırf Beşiktaş'ın kaptanı diye bir kişiyi eleştiriden uzak tutamazsınız.

Orada bir yanlış yapıldı bence. Tolga kardeşimize kaptanlık verilmesi yanlıştı. O seviyede bir adam olarak görmüyorum kendisini. Tolga zaman zaman kendisine hakim olamıyor" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!