comScore

TFF 1. Lig toplu maç sonuçları (TFF 1. Lig play-off eşleşmeleri)

18 Temmuz 2020, Cumartesi 19:26
TFF 1. Lig toplu maç sonuçları (TFF 1. Lig play-off eşleşmeleri)

TFF 1. Lig'de normal sezon 34. hafta maçlarıyla sona erdi. TFF 1. Lig toplu maç sonuçları ve TFF 1. Lig play-off eşleşmeleri haberimizde.

FutbolArena - TFF 1. Lig'de 34. hafta maçları tamamlandı ve 2019-20 sezonu resmen sona erdi. 18 Temmuz Cumartesi günü TFF 1. Lig'de oynanan maçların ardından Süper Lig'e direkt yükselen ikinci takım ve play-off eşleşmeleri belli oldu. Günün maçları Akhisarspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ve BB Erzurumspor'un kaderini belirledi. TFF 1. Lig toplu maç sonuçları ve TFF 1. Lig play-off eşleşmeleri haberimizde.
 

Süper Lig'e yükselen takımlar


TFF 1. Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Hatayspor, geçen hafta Süper Lig'e yükselen ilk takım olmuştu. TFF 1. Lig'in 34. hafta maçlarının ardından Süper Lig'e yükselen ikinci takım BB Erzurumspor oldu. Süper Lig biletini alacak üçüncü takım, önümüzdeki günlerde Akhisarspor, Bursaspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak play-off maçlarından sonra belli olacak. 

TFF 1. LİG'DE 34. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Giresunspor 1-2 Altay  
Erzurumspor 4-1 Ümraniyespor  
Hatayspor 3-1 Bursaspor  
Adana Demirspor 3-0 İstanbulspor  
Karagümrük 3-0 Adanaspor  
Akhisarspor 3-4 Keçiörengücü
TFF 1. LİG PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Adana Demirspor - Bursaspor
Akhisarspor - Fatih Karagümrük

TFF 1. Lig'de play-off eşleşmeleri belli olurken, karşılaşmaların yeri, tarihi ve saati netleşti. Türkiye Futbol Federasyonu maçların ardından TFF 1. Lig play-off maçlarının takvimini açıkladı.

MAÇ ÖZETLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!