comScore

Galatasaray Galatasaray

Terlemeden Galatasaray'dan para kazanan futbolcular

30 Aralık 2016, Cuma 09:24
Terlemeden Galatasaray'dan para kazanan futbolcular

Galatasaray'da son olarak Kolbeinn Sigthorsson hiçbir resmi maçta forma giymeden takımdan ayrıldı.

FutbolArena - Galatasaray'da son dönemde transfer edilen fakat 1 dakika bile sarı kırmızılı formayı giymeden ayrılan futbolcular kervanına bir yenisi daha eklendi. Sarı kırmızılı takımda Endoğan Adili, Kevin Grosskreutz ve Kolbeinn Sigthorsson adeta terlemeden para kazanıp ayrıldı.

Sabah'ın haberine göre; Sezon başında 700 bin Euro karşılığında Fransız kulübü Nantes'tan kiralanan ve bir yıl için 1 milyon 215 bin Euro alacağı açıklanan İzlandalı santrfor Eylül ayında milli takımda sakatlandı ve Galatasaray formasını bir kez olsun giyemedi. Sigthorsson ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı yönetim, KAP'a yaptığı açıklamada yarım sezon için oyuncuya 400 bin Euro ödeyecek. Nantes kulübü de kiralık bedeli için 350 bin Euro alacak.
FAKS KURBANI GROSSKREUTZ

Geçen sezon transfer son saatlerinde Borussia Dortmund'dan alınan Kevin Grosskreutz G.Saray kulübünde yaşanan "faks skandalı" yüzünden forma giyememiş ve devre arasında kulüpten ayrılmıştı. Sarı-kırmızılı formayı giymeden cebine 925 bin Euro'yu cebine koyan Alman futbolcu gibi bir başka isim de sahaya çıkmadan para kazanmaya devam ediyor.

ENDOĞAN'I TANIYAN YOK!

Ünal Aysal döneminde arkadaş tavsiyesiyle alınan İzet Hajrovic'ten büyük zarar eden Galatasaray, Lucas Ontivero, Oğuzhan Kayar gibi isimleri de milyonları saçmış genç gurbetçi oyuncu Endoğan Adili'yi de kadrosuna katmıştı. Endoğan yılda 250 bin Euro kazanıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!