comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Tek suçlu sensin Aziz Yıldırım. Artık yeter'

17 Ekim 2016, Pazartesi 01:14
'Tek suçlu sensin Aziz Yıldırım. Artık yeter'

Fenerbahçe - Alanyaspor maçının ardından başkan Aziz Yıldırım'a büyük tepki var. Abdülkerim Durmaz canlı yayında sert sözler sarfetti. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından taraftarların dışında spor basınında da Aziz Yıldırım'a tepkiler büyüdü. 

Bugüne kadar başkan Yıldırım hakkında hiçbir şekilde sert ifadeler kullanmayan Abdülkerim Durmaz, Alanyaspor maçının ardından Beyaz Futbol programında ilk kez Aziz Yıldırım'ı sert bir dille eleştirdi. 
"TEK SUÇLI SENSİN."

Abdülkerim Durmaz'ın, Fenerbahçe - Alanyaspor maçının ardından Beyaz Futbol programında Aziz Yıldırım hakkında sözleri şu şekilde:

"Ben Dick falan anlamam! Ondan önce de Pereira vardı. Fenerbahçe'nin şu andaki başarısızlığın tek sorumlusu Aziz Yıldırım'dır. Artık şapkayı önüne koyup düşünecek. Hesap verecek. Bu kansız futbolculara Fenerbahçe formasının değerini anlatacak. Eğer anlatamıyorsa gidecek, gelip başkası söyleyecek. Bu kansız futbolcuları, bu teknik direktörlükten anlamayan adamları Aziz Yıldırım getirdi. Ne oldu? İşte sonuç! Hayatımız kaydı bizim. Daha ligin başında şampiyonluk gitti. Aziz Yıldırım sen bunun hesabını vermelisin "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!