comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Lukas Podolski'yi isteyen kulüp

28 Aralık 2016, Çarşamba 16:28
İşte Lukas Podolski'yi isteyen kulüp

Galatasaray'ın yıldızı Podolski'ye talip olan Çin takımı ve yaptığı teklif ortaya çıktı.

FutbolArena Özel - Guangzhou Evergrande takımının Lukas Podolski'ye talip olup 20 milyon euro teklif ettiğini Alman basını iddia etse de başarılı golcüye talip olan kulüp ortaya çıktı.

Podolski için Galatasaray'a teklif veren Çin Kulübü, Beeijing Gouan. Yani Burak Yılmaz'ın formasını giydiği kulüp.
 
Çin ekibi Podolski'yi isterken Galatasaray'a teklif ettiği rakam ise yaklaşık 7 milyon euro.
 

Lukas Podolski, Çin'e transfer olacak mı?


Herkes Alman yıldızın Çin Kulüplerinden aldığı teklifleri konuşurken Lukas Podolski de ilk tepkisini verdi. Alman futbolcu da sarı kırmızılı yöneticilere transfere sıcak baktığını şu sözlerle açıkça ifade etti.
"Teklifi değerlendirmeye alalım. İyi bir teklif olursa gidebilirim" dedi. Şu anda Beeijing Gouan Kulübü, Podolski ve menajeri ile görüşüyor, anlaşma sağlanırsa Galatasaray da Alman oyuncunun bonservis bedeli için masaya oturacak.
 

Galatasaray, Lukas Podolski'yi satacak mı?


Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beijing Guoan'dan Podolski için teklif aldıklarını doğruladı.

Çin ekibinin Lukas Podolski'yi kadrosuna katmak için kendilerine resmi bir teklif ilettiğini vurgulayan Nazifoğlu, "Beijing Guoan'dan Podolski için gelen önemli bir teklif var. Biz de bu teklifi değerlendiriyoruz. Transferin gerçekleşmesi oyuncuya bağlı." ifadelerini kullandı.

Nazifoğlu, Beijing Guoan'ın ne kadar bonservis bedeli önerdiğiyle ilgili bilgi vermezken, rakamın 7 milyon avro civarı olduğu öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!