comScore

Tarihi Manchester United projesi! "Eski günlere dönüş"

26 Şubat 2020, Çarşamba 21:24
Tarihi Manchester United projesi!

Suudi Arabistan veliaht prensi Selman bir Muhammed, Newcastle United'ı satın almaktan vazgeçti ve yeniden Manchester United projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. 

FutbolArena Dış Haberler - Suudi Arabistan veliaht prensi Selman bin Muhammed, daha önce Newcastle United'ı satın alma yönelik projesini rafa kaldırdı ve rotayı yeniden Manchester United'a çevirdi. 

Manchester City'ye benzer bir formül olarak düşünülen Selman bin Muhammed'in Newcastle United'a olan ilgisinin kaybolduğu ve güçlü tarihi olan Manchester United'ı satın almak için yeniden çalışmalara başladığı öğrenildi. 
4 MİLYAR POUND'U GÖZDEN ÇIKARMIŞTI

Gazzette'nin haberine göre, ekonomik reform planları çerçevesinde spor dünyasına yatırımı  amaçlayan Selman bin Muhammed, daha önce Manchester United için 4 milyar pound'u gözden çıkarmıştı. Aile serveti 850 milyar pound'u aşan veliaht prens şu anda kendisine yöneltilen sorularla ilgili yorum yapmayı reddetti. 

KULÜBÜ ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜRMEYİ HEDEFLİYOR

Sir Alex Ferguson döneminin bitmesinin ardından eski günlerini mumla arayan Manchester United, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde bazı sponsorlarını da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı için yüksek oyuncu maaşları konusunda tasarrufa gidecek. Muhammed bin Selman, Manchester United'ı eski günlerine döndürmeyi hedefliyor. 
 

Muhammed bin Selman kimdir?


Muhammed bin Selman bin Abdülaziz el-Suud, Suudi Arabistan veliaht prensi, savunma bakanı ve Kral Selman'ın oğlu. Muhammed ayrıca Suud Kraliyet Mahkemesi başkanı ve Ekonomik İşler ve Kalkınma Konseyi başkanıdır. Babası Kral Selman'ın tahtının arkasındaki güç olarak tanımlanmıştır

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!