comScore

Survivor'da yeni takım, yeni kadrolar belli oldu! Son dakika Ünlüller - Gönüllüler yeni Survivor konsepti (Hilmicem ve Murat ayrıldı mı? Kim, hangi takımda?)

03 Nisan 2018, Salı 00:14
Survivor'da yeni takım, yeni kadrolar belli oldu! Son dakika Ünlüller - Gönüllüler yeni Survivor konsepti (Hilmicem ve Murat ayrıldı mı? Kim, hangi takımda?)

Survivor All Star dağıldı, yeni takımlar kuruldu. Survivor 2018'de Acun Ilıcalı ada konseyinde yeni takımları oluşturdu. Peki ilk All Star takımından hangi yarışmacılar ayrıldı? Survivor'da yeni takımlar, yeni Survivor kadroları ve yeni konsept, yeni Survivor takım isimlerine dair tüm soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Survivor yeni takımlar belli oldu. Survivor'da All Star takımı dağılınca yeni takımlar nasıl oldu. Survivor Ünlüller - Gönüllüler konseptinde All Star takımından hangi yarışmacılar gönüllüler takımına geçti? Yeni Survivor, Survivor yeni kuralları ve Survivor'da yeni takımlar nasıl oldu? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Survivor yeni takımlar? Survivor'da Ünlüler - Gönüllüler yeni takımlarda hangi yarışmacılar var?


Acun Ilıcalı ada konseyinde Survivor All Star takımını dağıtarak yeni takımları açıkladı. Açıklanan isimler gözyaşlarını tutamadı ve duygusal sözler sarfetti. All Star formatına geri dönülürken, takımların ismi ise Ünlüler - Gönüllüler olarak değiştirildi. 

GÖNÜLLÜLER:

Hakan, Nagihan, Hilmicem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Birsen, Yağmur 
ÜNLÜLER:

Mustafa Kemal, Ümit Karan, Turabi, Adem, Yiğit, Sema, Berna, Elif, Merve Aydın, Sahra, 

NELER SÖYLEDİLER?

Hilmicem: "Gündüz oyununda söylediğim gibi bu takımla yarışmaktan gurur duydum. Bundan sonra, ilk başta başladığım takıma geri döndüm diyebilirim. 2013'te gönüllülerde başlamıştım, 2015'te de gönüllüler takımındayım. Yine birlikteyiz ama farklı takımlarla yarışacağız. Yine bir heyecan var içimde."

Murat: "2013 yılında biz Hilmicem'le takımın en küçük iki yarışmacısıydık. Survivor sayesinde var olduk. Gönüllü takımına minnet borcumuz var. Valla bu takımda çok mutluydum, masal gibi geldi geçti. Kimi zaman zordu, kimi zaman çok şey yaşattı. Arkadaşlarımı çok seviyorum ve onlara karşı nasıl yarışacağımı nasıl bilemiyorum. Gözümü kapatıp yarışacağım. Bulunduğum takımda elimden geleni yapacağım ama asla size karşı kırıcı ve terbiyesiz olamam. 



Damla: Hissetmiştim. Sema ile beraber duygusallığımızı dışarıya yansıttık. Gönüllüler takımı yanlış anlamasın. Üzülüyoruz ama üzüntümüz sadece, bu takımda bir şeyleri çok fazla paylaşımda bulunduk. Burada çok zor şeyler yaşıyoruz. Bu zor zamanlarda birbirimize fazla destek olduğumuz için üzülüyorum. Ondan dolayı mutsuzum veya dışarıya vurduğum duygusallığım. 

Mustafa Kemal: Böyle bir kararı beklemiyordum açıkçası. Orada zaten tanıdığım arkadaşlarım var. Bundan sonra karşım takım için elimden geleni yapacağım. Tabi ki buradaki arkadaşlarımı da çok seviyorum. Diğer takımda güzel arkadaşlık bağları kuracağım. 

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!