comScore

Survivor Melisa kimdir? Survivor Melisa kaç yaşında, nereli? Survivor Melisa'nın sevgilisi kim? (Survivor Melisa instagram)

10 Nisan 2019, Çarşamba 00:23
Survivor Melisa kimdir? Survivor Melisa kaç yaşında, nereli? Survivor Melisa'nın sevgilisi kim? (Survivor Melisa instagram)

Survivor Melisa kimdir? Survivor Melisa kaç yaşında? Survivor Melisa nereli? Survivor Melisa ne iş yapar? Survivor'dan elenen Melisa Emirbayer hakkında merak ettikleriniz haberimizde. 

FutbolArena - Survivor'da kim gitti? Survivor son bölümde kim elendi? Survivor 9 Nisan 2019 Salı günü yayınlanan yeni bölümünde elenen yarışmacı açıklandı. Survivor'da Sude mi yoksa Melisa mı elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor'da elenen yarışmacı Melisa oldu. 

Survivor'da Melisa'nın elenmesinin ardından Melisa hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı. Survivor Melisa kimdir? Survivor Melisa kaç yaşında? Survivor Melisa nereli? Survivor Melisa ne iş yapıyor? Survivor Melisa sevgilisi kim? Survivor Melisa instagram hesabı ve Survivor Melisa'ya dair tüm bilgiler merak ediliyor. Survivor Melisa hakkında merak ettiklerinize haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


Survivor Melisa Emirbayer kimdir?


2 Kasım 1995 İzmir doğumlu Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiperaktifliği sonucu yüzme sporu ile tanıştı. Fatih Koleji Spor Kulübü'nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü'ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transfer oldu. Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları oldu. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı. Melisa'nın sevgilisi Sertan, kendisi gibi sporla ilgileniyor, su topu oynuyor. Çift, iki senedir beraberlik yaşıyor.
 

Survivor Melisa'nın sevgilisi kim?


Survivor'dan elenen Melisa'nın sevgilisi Serkan, sporla ilgileniyor. Serkan su topu oynuyor. Melisa ile Sertan çifti yaklaşık 2 yıldır birlikteler. (Habertürk)


Survivor 9 Nisan 2019 Salı 43. bölüm özeti

Survivor son bölüm olan Survivor 43. bölümde siyah takım ve beyaz takım arasında bu hafta araba oyunu oynandı. Hatırlanacağı üzere Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda 'Bu sene niyeti bozduk ve toplamda 10 araba vereceğiz.' açıklaması yapmıştı. Daha önceden araba oyunlarında iki takım karışarak siyah veya beyaz takımlar adı altında karma bir oyunla karşı karşıya gelmişti. Bu kez takımlar artık belirginleştiği için araba oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki Araba oyununu kim kazandı? 9-9'a gelerek bayrak yarışına kalan araba oyununda final müsabakasını Afroditi kazanarak beyaz takım galip geldi. Beyaz takım arasında oynanan oyunda ise arabanın sahibi Yunan yarışmacı Kyriakos'un oldu. 

ARABA OYUNU İSTATİSTİKLERİ

Siyah takım:

Sypros: 1/2
Panagiotis: 1/2
Yusuf: 1/3
Atakan: 0/1
Emre: 1/1
Dalaka: 2/2
Dimitra: 1/1
Sude: 2/3
Melisa: 0/2
Elphida: 0/1

Beyaz takım:

Hikmet: 3/3
Okay: 0/1
Tony: 0/1
Nikos: 0/2
Kyriakos: 2/2
Bora: Oynamadı
Afroditi: 1/2
Ria: 1/2
Büşra: Oynamadı
Seda: 2/3
Sabriye: 0/2

SURVİVOR SON ÖDÜL OYUNUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!