comScore

Survivor Anıl Berk Baki'den Gomis Sevinci (Ödül oyunu)

28 Şubat 2018, Çarşamba 11:17
Survivor Anıl Berk Baki'den Gomis Sevinci (Ödül oyunu)

Survivor 2018 TV8'de 27 Şubat Salı akşamı yeni bölümde ödül oyununun kazananıyla birlikte adaya veda eden isim belli oldu. All Star ile Gönüllüler takımı arasındaki ödül oyununu kim kazandı? Adaya kim veda etti? sorularının cevapları dışında ödül oyununda Hilmicem'i mağlup eden Anıl Berk Baki'nin sevinç gösterisi geceye damgasını vurdu. 

FutbolArena - Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 27 Şubat Salı günü TV8'de yayınlanan Survivor yeni bölümünde All Star ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen mücaelede All Star takımı oyunu uzun süre önde götürmesine rağmen sonlara doğru kaybettiği sayılarla mağlup oldu. Survivor 2018 27 Şubat Salı yeni bölümünü izleyemeyenler için tüm bölümün ayrıntıları, ödül oyunu sonucu ve adaya veda isim haberin devamında. 

Ödül oyununda ise ilginç bir an yaşandı. Yarışmacılar parkurun sonundaki 3 adet levhayı topa ayakla vurarak devirmeye çalışacaklardı. Özelllikle Ümit Karan'ın olması nedeniyle All Star takımı avantajlı görünürken, eski futbolcu Ümit Karan bu oyunda 1 sayı alırken, 1 sayı kaybetti. 


Survivor 27 Şubat 2018 Ödül oyunu kim kazandı?


TV8'de 27 Şubat Salı akşamı yayınlanan Survivor 2017'de All Star ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. All Star ile Gönüllülerin karşı karşıya geldiği oyunda All Star takımı oyunu uzun süre önde götürmesine rağmen son sayılarda aldığı yenilgilerden dolayı kaybetti. Gönüllülerin kazandığı ödül oyununda ise en ilginç an Anıl Berk Baki ile Hilmicem arasındaki mücadelede yaşandı. 


ANIL BERK BAKİ'DEN GOMİS SEVİNCİ

Ödül oyununda Hilmicem ile Anıl Berk Baki'nin karşılaştığı mücadelede parkuru rakibinden tamamlayan Anıl Berki, karşısındaki 3 levhayı da plase vuruşla devirmeyi başardı ve 3'te 3 yaptı. Anıl Berk Baki bu sayısıyla skoru 6-5'e getirmişti. Günün başarılı isimlerinden ve aynı zamanda Gönüllüler takımının yıldızlarından Anıl Berk Baki, Hilmicem'e karşı aldığı bu galibiyetin ardından Gomis'in meşhur aslan yürüyüşü sevincini yaptı. 

 

Survivor son bölümde kim elendi? Adaya veda eden isim?


Survivor 2018'de son dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde tam 4 aday çıktı. Cumali, Ramazan Kalyoncu ve Birsen dışında Gizem Kurtulan elenme adayları oldu. 27 Şubat Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde oylama sonucunda adaya veda eden isim Gizem Kurtulan. 


Gizem Kurtulan (Survivor) kimdir? 


Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun olmuştur. Yarışmada gönüllüler takımında yarışacaktır. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Plates eğitmenliği yapan Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa Mustafakemalpaşa'da dünyaya gelmiştir. Gizem Kurtulan'ın sevgilisi yoktur. Yarışmaya kadarki süreçte eğitmenliğini yaptığı çocuklar ile bolca vakit geçirmiş ardından yoğun bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır.

Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!