comScore

Survivor 3 Mart son bölüm full tek parça İZLE (Survivor 18. bölüm dokunulmazlık kim kazandı? Survivor 3 Mart eleme adayları kimler?)

04 Mart 2019, Pazartesi 00:25
Survivor 3 Mart son bölüm full tek parça İZLE (Survivor 18. bölüm dokunulmazlık kim kazandı? Survivor 3 Mart eleme adayları kimler?)

Survivor Türkiye - Yunanistan'da 3 Mart 2019 Pazar günü 18. bölüm yayınlandı. Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölümünde Türkiye ile Yunanistan takımları arasında dokunulmazlık oyunlarında nefes kesen mücadele yaşandı. Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölüm özeti haberimizde. 

FutbolArena - Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölüm yayınladı. Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölümünde Türkiye ve Yunanistan takımları arasında dokunulmazlık oyunları oynandı. Nefes kesen Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölümünde eleme adayları kim oldu? Survivor son dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölüme dair tüm gelişmeler haberimizin devamında. 
 

Survivor 3 Mart 2019 Pazar dokunulmazlık oyunu kim kazandı?


Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölümünde Türkiye ve Yunanistan takımları arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazanmıştı. 3 Mart 2019 Pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu ise Yunanistan kazandı. Böylelikle iki takım arasında final dokunulmazlık oyunu oynandı. Yunanistan takımı ise final dokunulmazlık oyununu kazandı. 

KİM NELER SÖYLEDİ?
Sabriye: Seda için takımın en iyisi denildiğinde dejavu oldum eski yaşadıklarım aklıma geldi. Ben bunları yaşamıştım."

Bora: "Bugün yaptığımız hata Yusuf'u best of'a çıkarmamaktı. Sağolsun bana verdi sırasını ben de kıl payı kaçırdım." 

Melisa: " Bireysel dokunulmazlığı kazandım tabiki de mutluyum çünkü bu benim için bir ufak bir ışık oldu. Bora abi artık abi demiyorum. Bora çok sinsiymiş. Artık O'nun karakterinde O'na yaklaşacağım."


 

Survivor son bölüm 3 Mart 2019 Pazar eleme adayları kimler oldu?


Final dokunulmazlık oyununu Türkiye kaybetti ve eleme adayları böylelikle Türk takımından çıktı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kızlarda Melisa Emirbayer kazanırken, erkeklerde ise Yusuf Karakaya bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Eleme adayları ise Ecem, Okay ve Hakan konseye çıktı. Ecem, Okay veya Hakan'dan biri bu hafta Survivor'a veda edecek. 

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?


Survivor 18. bölümünde haftanın performans birincileri açıklandı. Türk takımında Hikmet ile Sude, Yunan takımında ise Nikos ile Dalaka haftanın performans birincileri oldu. Hikmet %75 başarıyla 4 yarışmacı arasında en iyi performansı sergileyen isim oldu. 
 

Survivor 3 Mart 2019 Pazar 18. bölüm TV8 izle


Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölümü izlemek isteyenler internet ortamında Survivor son bölüm izle, Survivor son bölüm full izle, Survivor 3 Mart 2019 18. bölüm izle, Survivor 3 Mart 2019 son bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladı. Survivor son bölüm olan Survivor 18. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!