comScore

Süper Lig maçları izle, Süper Lig puan durumu, Süper Lig canlı skor (Süper Lig fikstürü 3 Şubat)

03 Şubat 2019, Pazar 12:18
Süper Lig maçları izle, Süper Lig puan durumu, Süper Lig canlı skor (Süper Lig fikstürü 3 Şubat)

Süper Lig maçları bugün oynanacak 3 karşılaşma ile devam edecek. Süper Lig maçları BeIN Sports ekranlarında canlı yayınlanıyor. Süper Lig maçları izle, BeIN Sports canlı izle seçenekleri haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig heyecanı 20. hafta maçları ile devam ediyor. Trabzonspopr sahasında Ankaragücü'nü mağlup ederken, Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi 2-0'lık skor ile mağlup etmeyi başardı. Dün oynanan karşılaşmada ise Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. 


Süper Lig maçları izle, Süper Lig maçları canlı izle


Spor Toto Süper Lig'de bugün bir birinden heyecanlı müsabakalar oynanacak. Süper Lig'de bugün 13:30 Erzurumspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. 16:00'da Akhisarspor sahasında İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak. Galatasaray'ın dün Alanyaspor deplasmanında 2 puan kaybetmesinden sonra şampiyonluk yarışında farkı açmak isteyen Medipol Başakşehir'de hedef mutlak 3 puan. Günün son karşılaşması ise Antalya deplasmanında Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.


CANLI SKOR TAKİBİ


3 Şubat Süper Lig puan durumu


Süper Lig'de bugün 13:30 Erzurumspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. 16:00'da Akhisarspor sahasında İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak. Galatasaray'ın dün Alanyaspor deplasmanında 2 puan kaybetmesinden sonra şampiyonluk yarışında farkı açmak isteyen Medipol Başakşehir'de hedef mutlak 3 puan. Günün son karşılaşması ise Antalya deplasmanında Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.

Bein Sports izle, Bein Sports 1 HD canlı izle


Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinin heyecanı BeIN Sports'ta devam ediyor. Süper Lig'de bgün bir birinden önemli müsabakalar oynanacak. Erzurumspor sahasında Çaykur Rizespor ile 13:00'da karşılaşacak.
Günün iki önemli karşılaşması ise Akhisarspor ile Başakşehir ve Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Bu mücadeleleri 90 dakika boyunca canlı izlemek isteyen spor severler internet ortamında BeIN Sports canlı izle, Bein Sports şifresiz izle. BeIN Sports 1 HD canlı şifresiz izle seçeneklerini arıyor.
 

BEİN SPORTS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN >>>


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!