comScore

Süper Lig maçı izle, Süper Lig maçları, Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstürü (16 Aralık Süper Lig maçları)

16 Aralık 2018, Pazar 10:58
Süper Lig maçı izle, Süper Lig maçları, Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstürü (16 Aralık Süper Lig maçları)

Süper Lig 16. hafta heyecanı başladı. Süper Lig puan durumu ve Süper Lig günün maçları sorgularının detayları haberimizde. Süper Lig 16. hafta maç sonuçları, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçları burada.

FutbolArenaSüper Lig maçları, Süper Lig puan durumu, Süper Lig canlı maçlar, Süper Lig canlı skor. Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Dün oynanan haftanun maçında Başakşehir ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe bu hafta kimlerle oynayacak. Spor Toto Süper Lig puan durumu, Süper Lig Maçkolik, Süper Lig son durum haberimizde.


Süper Lig puan durumu, Süper Lig Maçkolik Puan Durumu (Süper Lig maçları 16 Aralık)


SÜPER LİG'DE GÜNÜN KARŞILAŞMALARI

13:30 beIN Sports 1 - Y.Malatyaspor - Antalyaspor (Canlı)
16:00 beIN Sports 1 - Kayserispor - Akhisarspor (Canlı)

19:00 beIN Sports 1 - Beşiktaş - Trabzonspor (Canlı)

Süper Lig'de Kasımpaşa deplasmanda Konyaspor'a yenilerek 3. sıraya geriledi. Medipol Başakşehir, Galatasaray'dan aldığı 1 puanla liderliğini sürdü. Galatasaray ise puan kaybına rağmen 2. sıraya yükseldi. Bu akşam oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maçı Süper Lig'de haftanın kaderini belirleyecek.

CANLI MAÇ SONUCU, CANLI SKOR


 


Süper Lig'de 16. hafta maçları (Süper Lig 16. hafta programı)


Süper Lig'de 16 Aralık 2018 Pazar günü 3 maç oynanacak. 13:30'da Yeni Malatyaspor sahasında ligin iddialı ekiplerinden Antalyaspor'u konuk edecek. Saat 16:00'da Kayserispor, Akhisarspor'u konuk edecek. Saat 19:00'da Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park'ta karşılaşacak. Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor ile oynayacağı maç ise Pazartesi günü sahne alacak.
 

beIN Sports şifresiz canlı izlenir mi? (BEİN SPORTS CANLI ŞİFRESİZ)


Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.Antalyaspor Trabzonspor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!