comScore

Stefan Kuntz'un 90+9'daki gol sonrası gözyaşları

12 Ekim 2021, Salı 01:33
Stefan Kuntz'un 90+9'daki gol sonrası gözyaşları

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Letonya galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri'nde deplasmanda Letonya deplasmanında 90+9'da Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

Golün ardından gözyaşlarını tutamayan Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. 
"OYUNCULARIMLA İLGİLİ OLUMSUZ YORUM YAPILIYORDU"

3 puanı aldık. Bu galibiyetin son dakikada gelmiş olması bunu özel kılıyor. Oyuncularımın Letonya'nın golünden sonra gösterdiği reaksiyona çok memnun kaldım. Çok sevindim. Onlarla ilgili olumsuz yorum yapılıyordu. Böyle olmadığını gösterdiler. İnandılar. 

"MÜCADELEYİ HİÇ BIRAKMADIK"

Mücadeleyi hiç bırakmadık. Bu beni çok sevindirdi. 3 puanı gerçekçi bir yaklaşımla kabul edelim. Bizim 9 puana ihtiyacımız var. Diğer takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Burada önemli olan beklenen galibiyetin gelmiş olması. Ödül niteliğinde bir galibiyet olması. 

"TÜRK HALKIYLA MİLLİ TAKIM ARASINDAKİ İLİŞKİYİ SICAK TUTACAK BİR GALİBİYET"

Devre arasında küçük şeyleri değiştirdik. Bu küçük şeylerle maça çıktık. 1-0'dan sonra yine taktiksel değişimlere gittik. Letonya golü attıktan 1 saniye sonrasında bile oyuncularım asla boyunlarını bükmedi. İnandılar galibiyete. Bu beni çok memnun etti. Almanya'da yaşadığım bölgedeki Türk taraftarların da konvoylarla galibiyeti kutladıklarını öğrendim. Türk halkıyla Milli Takım arasındaki ilişkinin sıcaklaşmasına yardımcı olacak bir galibiyeti. 

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!