comScore

Spor Toto 1. Lig canlı şifresiz izle, Gençlerbirliği Adana Demirspor canlı yayın (TFF 1. Lig canlı skor ve maç sonuçları)

18 Mayıs 2019, Cumartesi 15:28
Spor Toto 1. Lig canlı şifresiz izle, Gençlerbirliği Adana Demirspor canlı yayın (TFF 1. Lig canlı skor ve maç sonuçları)

Spor Toto 1. Lig'de 18 Mayıs Cumartesi play-off düğümünü çözecek maçlar oynanacak. Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçının nesef kesmesi bekleniyor. Spor Toto 1. Lig maçları canlı izle, Spor Toto 1. Lig maçları şifresiz izle, Spor Toto 1. Lig puan durumu, Spor Toto 1. Lig fikstürü ve Spor Toto 1. Lig maç sonuçları gibi aramaların cevapları haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto 1. Lig'de son hafta maçları 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Afyonspor, Elazığspor ve Karabükspor'un küme düşmesi kesinleşirken, son haftada play-off biletlerini alan takımlar belli olacak. Şampiyon Gençlerbirliği ve ikinci sıradaki Denizlispor, geçen hafta Süper Lig'e direkt yükselen takımlar olmuştu. Hatayspor ile Osmanlıspor play-off biletini alırken, Altınordu, Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor kaderlerini son hafta maçlarına bıraktı. Gözler özellikle beIN Sports MAX HD 1'de canlı yayınlanacak Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçına çevrildi. Spor Toto 1. Lig maçları canlı izle, Spor Toto 1. Lig maçları şifresiz izle, Spor Toto 1. Lig puan durumu, Spor Toto 1. Lig fikstürü ve Spor Toto 1. Lig maç sonuçları gibi aramaların yanıtları bu haberde.


Spor Toto 1. Lig maçları canlı izle, beIN Sports 1. Lig maçları şifresiz izle (18 Mayıs)


Spor Toto 1. Lig'de 34. hafta maçlarında dün 4 müsabaka oynanadı. Altayspor sahasında Elazığspor'u 4-0, Hatayspor deplasmanda Balıkesirspor'u 3-0 yendi. Boluspor seyircisi önünde Eskişehirspor'u 3-2 ile geçerken, Afyonspor ile Ümraniyespor 2-2 berabere kaldı. 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü oynanacak Adanaspor - Osmanlıspor, Gençlerbirliği - Adana Demirspor, Giresunspor - Altınordu, İstanbulspor - Denizlispor ve Karabükspor - Gazişehir Gaziantep maçları ile normal sezon tamamlanacak.

SPOR TOTO 1. LİG 34. HAFTA MAÇLARI
17 Mayıs Cuma 

Altay 4-0 Elazığspor
Boluspor 3-2 Eskişehirspor
Balıkesirspor 0-3 Hatayspor
Afyonspor 2-2 Ümraniyespor

18 Mayıs Cumartesi

16:30 Adanaspor - Osmanlıspor
16:30 Gençlerbirliği - Adana Demirspor
16:30 Giresunspor - Altınordu
16:30 İstanbulspor - Denizlispor
16:30 Karabükspor - Gazişehir Gaziantep

Spor Toto 1. Lig maçları canlı skor takibi için tıklayın
 

Bein Sports izle, Bein Sports 1 HD canlı izle


Spor Toto 1. Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinin heyecanı BeIN Sports'ta devam ediyor. Spor Toto 1. Lig'de 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü tamamlanıyor. Maçların 90 dakika boyunca canlı izlemek isteyen spor severler internet ortamında BeIN Sports canlı izle, Bein Sports şifresiz izle. BeIN Sports 1 HD canlı şifresiz izle seçeneklerini arıyor.Digitürk platformunda yer alan beIN Sports ve S Sport kanallarını izleyebilmek için Digitürk abonesi olmak gerekiyor. Şifreli olarak yayınlanan maçları canlı şifresiz izlemek için spor paketi satın alınıyor. Ayrıca Digitürk abonesi olmayanlar internet üzerinden Digiplay veya beIN Connect siteleri üzerinden istedikleri ligi yıllık veya istedikleri maçı tek maç olarak satın alıp izleyebilirler.

BEİN SPORTS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!