comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hüseyin Gülerce'den Aziz Yıldırım açıklaması

01 Ağustos 2016, Pazartesi 18:20
Hüseyin Gülerce'den Aziz Yıldırım açıklaması

Hüseyin Gülerce, FutbolArena'ya konuştu: "Aziz Yıldırım'ın Gülen hakkındaki sözlerini birinin Gülen'e taşımasından çok Gülen'in bunu ciddiye alması önemli" dedi.

FutbolArena Özel Röportaj - Şike davasına ilişkin cemaatin eski etkili isimlerinden Hüseyin Gülerce'nin, CNN Türk'te Fetullah Gülen'e yakın birisi spor camiasından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fetullah Gülen aleyhinde söylediği sözleri Pensilvanya'ya yetiştirmiş bütün sebep bu" sözleri olay oldu.
 

Hüseyin Gülerce: 'O isim İhsan Kalkavan değil'


Bu isim kim tartışması başladı. Gülerce'nin açıklamalarının ardından bu ismin Gülen cemaatine yakın ve futbolun uzun yıllardır içinde olan İhsan Kalkavan olduğu iddia edildi. Gülerce'yse o isim "Kalkavan değil" dedi.

Aziz Yıldırım'ın Gülen hakkındaki olumsuz görüşlerini Gülen'e ilettiği ismin İhsan Kalkavan olduğu iddiaları üzerine FutbolArena, Hüseyin Gülerce'ye ulaşıp, bu isim İhsan Kalkavan mı diye sordu. Gülerce "hayır" dedi.
Hüseyin Gülerce konu hakkında şunları söyledi: O isim İhsan Kalkavan değil. İhsan Bey'in günahını almayın! Haber kaynağımı açıklamayacağım. O isim ben de. Burda esas konu şu: Birinin Aziz Yıldırım'ın şikayet etmesinden çok Gülen in bunu ciddiye almasıdır. Aziz Yıldırım'ı kendisine karşı güç görmesidir."


HÜSEYİN GÜLERCE, CNN TÜRK'TE NE DEMİŞTİ?

"Fetullah Gülen'e yakın birisi spor camiasından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fetullah Gülen aleyhinde söylediği sözleri Pensilvanya'ya yetiştirmiş bütün sebep bu. Ben Galatasaraylıyım. Yalovaspor'un eski başkanıyım. Şike, Türk futbolunda şike her zaman oluyor. Hiç olmuyorsa dost şikesi oluyor. İki takım dostsa düşmemek için yardımcı oluyorlar. Bu gizli kapaklı bir şey değil ki.

Mesele Fenerbahçe meselesi değil, Aziz Yıldırım meselesi. Aziz Yıldırım özel bir uçakta yanındaki arkadaşına 'senin böyle bir adamın yanında ne işin var' diyor. O da alıyor bu lafı Fetullah Gülen'e götürüyor. Gülen birisine taktı mı takıyor. Neden Aziz Yıldırım'a takıyor? Türkiye'nin en çok taraftar grubunun ileride kendisine zarar verecek diye. Onu ekarte etmesi lazım. Kendi önüne çıkacak engelleri kaldırmak için."

Röportaj: Aydın Cingöz

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!