8 takım geçen seneki...
Deneyimli çalıştırıcı, Süper Lig'de geçen sezon takımın başında olup bu sene görev yapmış 8 teknik adamdan biriydi. Süper Lig'de 8 takım, bu sezona geçen seneki hocalarıyla başladı ancak 17. haftaya gelene kadar 8 ekipten sadece 2 takımın teknik direktörü istikrarı sağladı
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze bu sezon da görevlerine devam eden hocalar oldu.
Süper Lig'de 12 takımda 13 görev ayrılığı yaşanırken Kayseri Erciyesspor, son 6 ayda 4 kez hoca değişikliğine gitti.
2012 2013 sezonunda 8 Ekim'de Kasımpaşa'ya imza atan Şota Arveladze halihazırda Süper Lig'de üst üste en çok görev yapmış teknik adam konumunda... Gürcü teknik adamı, 2013'ün yazında Beşiktaş'a imza atan Slaven Bilic takip ediyor.
Sadece 6 takım!
Sadece 6 takım!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı yaşanırken, ligin yarısını geride bıraktığımız şu günlerde sadece 6 takım yoluna mevcut çalıştırıcısıyla devam ediyor. Beşiktaş, Gaziantespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Bursaspor ve İstanbul Başakşehir takımlarında bu haftaya kadar bir istifa durumu söz konusu olmadı.
Orhun ALİCİKOĞLU