Son Dakika Transfer Haberleri (26 Ağustos 2018)
FutbolArena - Türkiye ve Avrupa’dan son dakika transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte 26 Ağustos Pazar transfer iddiaları.
büyüklerde de forma giyen ender futbolculardan biri olan ve şu anda Trabzonspor formasını terleten Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Galatasaray’lı bir paylaşımı beğenince taraftarlar heyecanlandı.
Sol bek transferi doğrultusunda gündeme gelen Boluspor’un 22 yaşındaki futbolcusu Umut Meraş, Galatasaray’a imza atmak üzere. (Fanatik)
Berke Özer’in genç olması nedeniyle Volkan’ın alternatifini arayan Fenerbahçe, rotayı Kevin Trapp ve Kiko Casilla’ya çevirdi. (Türkiye)
Fenerbahçe, Tottenham’dan Moussa Sissoko’yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için harekete geçti. Ancak Tottenham menajerinden Fenerbahçe adına üzücü haber geldi. (Akşam)
Beşiktaş, Inter’in Portekizli 10 numarası Joao Mario için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, Çizme ekibine 2 milyon Euro kiralama bedeli önerdi. (Fanatik)
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Diego Reyes’in ardından ikinci Meksikalıyı kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, geçen sezon Frankfurt forması giyen Marco Fabian ve kulübüyle anlaştı.
Joao Mario aralarında Beşiktaş’ın da bulunduğu 3 takımı reddetti. Portekizli oyuncu, Inter’de kalmak istiyor. (Football Italia)
Modeste: "Dortmund çok büyük bir kulüp ama benim de en büyük aşkım Köln." (T-Online)
Galatasaray’dan Al Hilal’e transferi, evraklar Suudi Arabistan Futbol Federasyonu’na vaktinde yetişmediği için son anda yatan Maicon, hala beklemede. Al Hilal, gerekli başvuruları yaptı. (Fanatik)
Paris Saint-Germain, orta saha oyuncusu Christian Eriksen için Tottenham’a 100 milyon Euro teklif etmeye hazır. (The Sun)
Beşiktaş, Ryad Boudebouz transferinde ısrarcı davranıyor ancak Real Betis hocası Quique Setién oyuncuyu takımda tutmak istiyor. (Lebuteur)