comScore
1 / 7

Son Dakika Süper Lig Haberleri (10 Kasım 2020)

2 / 7

MESUT ÖZİL İÇİN TRANSFER İDDİASI

<h2>MESUT ÖZİL İÇİN TRANSFER İDDİASI</h2>
İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Türk asıllı Alman oyuncunun Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a transfer olma ihtimali de bulunuyor. İngiltere’deki bahis şirketleri bu anlamda Mesut’un Fenerbahçe’ye transferine 1’e 5, Galatasaray’la anlaşmasına ise 2’ye 11 oran veriyorlar. Beşiktaş da listede ancak Siyah Beyazlılar için verilen oran 1’e 9... Son yıllarda Avrupa’da yaşı ilerleyen yıldızlara yatırım yaparak futbol dünyasında ses getirmeye çalışan ABD futbol kulüplerinden Inter Miami, LA Galaxy ve New York City FC için İngilizlerin açtığı oran ise 2’ye 7... Şu an üç kulüp için de aynı oran veriliyor. İngilizler Milan transferi için 1’e8, Mesut’un eski takımı Real Madrid için 1’e 25 ve Manchester United transferi için de 1’e 33 oran veriyorlar. (FANATİK)
3 / 7

DENİZLİSPOR’DA AYRILIK

<h2>DENİZLİSPOR’DA AYRILIK</h2>
Süper Lig’de kötü sonuçlar alan Denizlispor, Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile yollarını ayırma kararı aldı. Denizlispor yönetimi ile Prosinecki arasında fesih şartları görüşülüyor. (FANATİK)
4 / 7

ABDULLAH AVCI’NIN ÜCRETİ

<h2>ABDULLAH AVCI’NIN ÜCRETİ</h2>
Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı ile anlaşma sağlandı. Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, teknik direktörlük için Abdullah Avcı ile 2,5 yıllık anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

Trabzonspor, 57 yaşındaki teknik adama bu sezon 5 milyon TL, gelecek sezon için 6,5 milyon TL, 2022-23 sezonu için ise 8,5 milyon TL garanti ücret ödeneceğini bildirdi.
5 / 7

FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ TRANSFER

<h2>FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ TRANSFER</h2>
Sabah’ın haberine göre; Son olarak Erol Bulut, Valencia’nın düşük performansı yüzünden o bölgeye bir takviye istedi. Belözoğlu’nun en çok ilgisini çeken oyuncu ise West Ham’da yedek kalan Andriy Yarmolenko oldu. 31 yaşındaki Ukraynalı sağ kanat oyuncusunun ara transferde kiralanması için koşullar araştırılmaya başlandı. Belözoğlu, Ukraynalı futbolcuların Türkiye’ye çabuk uyum sağlamasını da önemli bir avantaj olarak görüyor.
6 / 7

BEŞİKTAŞ’A ABDULLAH AVCI MÜJDESİ

<h2>BEŞİKTAŞ’A ABDULLAH AVCI MÜJDESİ</h2>
Beşiktaş bugün müjdeli haberi aldı. Kara Kartal’dan ayda 1 milyon yani yılda 12 milyon TL kazanan deneyimli hocanın Trabzonspor’la bugün 2.5 yıllık anlaşma sağladı resmen açıklandı. Beşiktaş’ın Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladığı tarihden bu yana 18 ay geçti. Bu durumda siyah beyazlılar 18 aylık bir ödeme yapmış oldu. Geriye 18 milyon TL’lik bir ödeme kalmıştı. Ancak Abdullah Avcı’nın senelik 12 milyon TL’nin altına imza atması (Trabzonspor’la bu sezon 5 milyon TL) yine Beşiktaş’ın tazminat ödemesine devam edeceği anlamına geldi. Anlaşma gereği 12 milyon TL’nin altında başka bir takımla anlaşma sağlarsa Abdullah Avcı’ya geri kalan para ödenecekti. Yine de Beşiktaş bu konuda ciddi bir tasarruf sağlamış oldu. (FANATİK)
7 / 7

ALİ KAAN GÜNEREN’E YAKIN TAKİP

<h2>ALİ KAAN GÜNEREN’E YAKIN TAKİP</h2>
20 yaşındaki merkez orta saha bu sezon 10 maçta forma giydi. Akhisarspor formasıyla daha önce Süper Lig’de de forma şansı bulmuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuyu yakından takip ediyor. (FANATİK)