comScore
1 / 7

Son Dakika Beşiktaş Haberleri (3 Mart 2020)

FutbolArena - Beşiktaş haberleriyle ilgili öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

 

2 / 7

FENERBAHÇE’Yİ TİYE ALDILAR

<h2>FENERBAHÇE’Yİ TİYE ALDILAR</h2>
Fenerbahçe’de kötü gidişatın ardından Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Bu kararın ardından rakip takım taraftarları sosyal medya paylaşımlarıyla bu kararı tiye aldı.

Terim ve Güneş’e F.Bahçe eşofmanı giydiren taraftarlar Sarı-Lacivertli yönetimle dalga geçti.

ALİ KOÇ DA NASİBİNİ ALDI

Taraftarlar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için de espri dolu paylaşımlar yaparak Koç’un icraatlarını eleştirdi.

Kaynak: Takvim
3 / 7

FLAŞ! DERBİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

<h2>FLAŞ! DERBİNİN TARİHİ BELLİ OLDU</h2>
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’de 26, 27 ve 28’inci haftaların programını açıkladı. Galatasaray-Beşiktaş derbisi 15 Mart Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

FANATİK
4 / 7

BOATENG: ’’EN İYİSİ BİZİZ’’

<h2>BOATENG: ’’EN İYİSİ BİZİZ’’</h2>
Beşiktaş’ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng’den Süper Lig ekiplerine gözdağı: "Türkiye’nin en iyi ve en büyük takımı biziz. Oyuna hükmeden biz olmalıyız. Sergen hoca, bize bu duyguyu aşılıyor. Sahada korkması gereken bir taraf varsa bu rakibimiz olmalı, biz cesaretli bir şekilde kendi oyunumuzu dikte etmeliyiz. Puan tablosunda ilk üç sıranın dışına çıkıldığı andan itibaren futbolcuların üzerinde baskı oluşmaya başlıyor. Ama bunu tersine çevirebilme imkanı da bizim elimizde. Çok sıkı çalışıyoruz ve umarım ligin sonunda emeklerimizin karşılığını göreceğiz"


FANATİK
5 / 7

BEŞİKTAŞ’TA BALOTELLİ HEYECANI

<h2>BEŞİKTAŞ’TA BALOTELLİ HEYECANI</h2>
Beşiktaş’ın yıldızı Kevin-Prince Boateng’in önceki gün Mario Balotelli’yle Instagram hesabından yaptığı yorumlaşma, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Ganalı oyuncu, fotoğrafına yorum yapan İtalyan golcüye, "Come to Beşiktaş" (Beşiktaş’a gel) yazdı.

Balotelli ise bu çağrıya, "Kardeşim, Beşiktaş beni istemiyor" ifadeleriyle cevap verdi. Bu sözlerin ardından Beşiktaşlı taraftarlar Balotelli’yi takımlarında görmek istediklerine yönelik binlerce yorum yazarak İtalyan yıldızı takımlarına çağırdılar. Şu anda Brescia forması giyen Balotelli, 2 yıl önce Beşiktaş’ın gündemine gelmiş ancak o dönemki teknik direktör Şenol Güneş’in vetosu sonrasında transfer gerçekleşmemişti.

FANATİK
6 / 7

BEŞİKTAŞ’A KÖTÜ HABER

<h2>BEŞİKTAŞ’A KÖTÜ HABER</h2>
Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül’ün sağ üst arka adalesinde kas zorlanması belirlendi. Siyah- Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın Alanyaspor ile oynadığı maçta ağrı hisseden futbolcumuz Gökhan Gönül’ün muayene ve çekilen MR sonucuna göre, sağ üst arka adalesinde 1. derece kas zorlanması tespit edilmiştir" denildi.

Tedavisine hemen başlanan tecrübeli oyuncunun, cuma günkü Ankaragücü maçına yetişmesinin zor olduğu bildirildi.

FANATİK
7 / 7

SERGEN YALÇIN’IN ŞAMPİYONLUK HESABI

<h2>SERGEN YALÇIN’IN ŞAMPİYONLUK HESABI</h2>
Ancak başarılı teknik adama göre Galatasaray deplasmanı kendilerini zirve yarışının içine çekebilir. Ezeli rakiplerini TT Stadı’nda yenmeyi başarmaları halinde şampiyonluk konuşmaları için önlerinde bir engel kalmayacak.

Sergen Yalçın’ın dayanak noktası ise fikstür. Çünkü Sergen Yalçın’a göre Galatasaray deplasmanından sonra Beşiktaş üstünde yer alan takımlarla hiç maçı kalmayacak. Ancak Beşiktaş’ın üzerinde ilk 4’te yer alan takımlar son 10 hafta birbirleriyle maçlara çıkacak.
* Başakşehir: Trabzonspor (D), Galatasaray (E)
* Trabzonspor: Başakşehir (E), Galatasaray (D)
* Galatasaray: Sivasspor (D), Beşiktaş (E), Başakşehir (D) ve Trabzonspor (E)
* Sivasspor: Galatasaray (E).

Herkes Galatasaray’ı ne kadar erken şampiyon ilan etmiş olsa da, Sergen Yalçın’a göre, ezeli rakipleri 8’de 8 yaparken hiç zorlu bir rakiple karşılaşmadı. Sivasspor (D), Beşiktaş (E), Başakşehir (D) ve Trabzonspor (E) oynayacak Galatasaray ayrıca; Rize, Alanya, Ankaragücü ve Antalya gibi zorlu deplasmanlara da gidecek. Sergen’e göre Galatasaray’ın bu zorlu fikstürde kaybedeceği daha çok puan var.

Kaynak: Fotospor