FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Soldado, ülke basınında Marca gazetesine bir röpörtaj verdi.
Şampiyonluk bize değil, Galatasaray’a bağlı. Biz son ana kadar mücadelemizi gösterip imkansızı gerçekleştimeyece çalışacağız. Kolay olmadığını biliyoruz ama daha Fenerbahçe’nin şampiyonluk fotoğraflarını gördüm.
Taraftarların ne kadar büyük bir coşkuyla kutladıklarına şahit oldum. Bu mutluluğu Fenerbahçe’de yaşamak istiyorum.
Soldado geleceği ve İspanya’ya geri dönüp dönmeyeceği hakkında gelen soruya ise, "Fenerbahçe’de 1 yıl daha sözleşmem var ve şu anda ligin bitmesine odaklandım.
İspanya’ya geri dönmem zor. Tabi ailem orada ve onların orada olması beni zaman zaman etkiliyor.
Bu konuda kesin konuşamam ama şu anda devam eden sözleşmem olduğunu söylemeyelimi. İstanbul’da ve Fenerbahçe’de mutluyum.