comScore

ŞOK indirimli ürünler 8 Ağustos (ŞOK aktüel ürünler kataloğu)

08 Ağustos 2018, Çarşamba 08:59
ŞOK indirimli ürünler 8 Ağustos (ŞOK aktüel ürünler kataloğu)

ŞOK ürünlerinde indirim fırsatlarını kaçırmayın! ŞOK indirimli ürünler kataloğunu inceleyerek ŞOK fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. ŞOK indirimli ürünler 8 Ağustos arasında hangi ürünler öne çıkıyor? ŞOK kataloğu ve ŞOK indirim fırsatları haberimizde.

ŞOK indirimleri! ŞOK indirim kataloğunu incelemek isteyen ŞOK indirimlerinden faydalanmak isteyenler için ŞOK marketlerinin 8 Ağustos'ta sunmuş olduğu aktüel ürünler kategorisinde yer alan ürünleri sizlere hazırladık. 8 Ağustos ŞOK indirim ürünleri arasında öne çıkanlar hangileri, ŞOK ürün kataloğu, ŞOK aktüel ürünleri ve ŞOK mağazalarında uygulanan fırsatlar haberimizde yer alıyor. 
 

8 Ağustos Çarşamba ŞOK kampanyaları (ŞOK indirimli ürünler 8 Ağustos 2018)


ŞOK mağazalarında en sağlıklı ve hijyenik ürünleri uygun fiyatlar karşılığında satın alabiliyorsunuz. ŞOK marketlerinde sunulan indirim fırsatlarından faydalanmak için ŞOK ürün kataloğunu kaçırmamalısınız. ŞOK mağazalarında etli taze mamüller, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık, içecekler, bakliyat ve unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, meyve ve sebzeler, dondurulmuş yiyecekler, gıda dışında ürünler, temizlik malzemeleri gibi birçok ürün grubundan kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

8 AĞUSTOS İNDİRİMLİ ŞOK ÜRÜNLERİ
Çelik su ısıtıcı: 39 TL
Orta sehpa: 69 TL
Dikdörtgen kesme tahtası: 9,95 TL
Desenli Akşap Ekmek Dolabı: 39,90 TL
Carte D'Or Selection Çeşitleri: 14,50 TL
SuperFresh Mini Börek: 12,95 TL
Çaykur Tiryaki Çayı 1KG: 23,45 TL

ŞOK İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN >>


 

ŞOK Market ne zaman kuruldu? ŞOK Market tarihi


1995 ŞOK Marketler 13 mağaza ile faaliyetine başladı.2011 ŞOK Marketler 1.255 mağaza ve 7 depo ile Yıldız Holding bünyesine katıldı.

2012 Mağazalarda düzenlemeler yapıldı ve 1.144 mağaza ile yıla girildi.

2013 Şok Marketler, indirimli süpermarket zinciri olan Dia S.A.'yı 584 mağazası ile, Türkiye'de "Onurex" olarak bilinen perakende zinciri Onur Ekspres Marketçilik A.Ş.'yi 116 mağazası ile ve Devamlı İndirim Mağazacılık (Dim) mağaza zincirini 18 mağazası ile satın alarak, bünyesine kattı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!