comScore

Galatasaray Galatasaray

Hakkında yapılan en saçma yorumlar

04 Kasım 2014, Salı 14:44

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, takımın en faydalı isimlerinden olmasına rağmen dönem dönem yapılan eleştiriler gündemden hiç düşmedi.

FutbolArena Özel - Sarı Kırmızılılar'ın İnter'den 7.5 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı ve kariyerinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, Dünya Kupası ikinciliği ve bir çok kupa bulunan Hollandalı orta saha hakkında, bugüne kadar bir çok yorum yapıldı.

Ve öyle sözler söyledi ki bunlar hiç unutulmadı.

İşte Sneijder hakkında bugüne kadar yapılan en ilginç ve saçma  yorumlar..

Hamza Hamzaoğlu : Türk oyuncular eğitim anlamında yeterli olmayabilir ama bizim oyuncularımızın en azından aldığı parayı hak eden bir davranışları var. Yabancılara 3-4 kat fazla para veriliyor ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yerine getiriyorlar mı?
 
Hasan Şaş : Listemizin 4. sırasına Sneijder'i yazdık ve Sneijder geldi. Biz Sneijder'in gelmesini çok istememiştik.
 
Sergen Yalçın : Sneijder'in 1 maçta 3 gol atma ihtimali yok.
 
Rıdvan Dilmen : Bence Galatasaray en büyük hatayı Sneijder transferiyle yaptı. Anadolu takımına gitsen Sneijder'i izlesen ben bu oyuncu alayım demezsin.
 
Cesare Prandelli : Kasımpaşa maçında yedek bıraktı. Gerekçesini ‘teknik ve taktik olarak bu kararı aldım' diye açıkladı.

Haber: Özgür Kızgın 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!