comScore

Sivasspor-Beşiktaş canlı izle, Sivasspor-Beşiktaş şifresiz izle (Sivasspor-Beşiktaş bein sports canlı izle, Sivasspor-Beşiktaş bein sports şifresiz izle)

04 Şubat 2023, Cumartesi 15:19
Sivasspor-Beşiktaş canlı izle, Sivasspor-Beşiktaş şifresiz izle (Sivasspor-Beşiktaş bein sports canlı izle, Sivasspor-Beşiktaş bein sports şifresiz izle)

Sivasspor-Beşiktaş Süper Lig 23. hafta mücadelesi saat 16:00'da başlayacak. Sivasspor-Beşiktaş maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Sivasspor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Sivasspor-Beşiktaş bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Beşiktaş son lig maçında Fatih Karagümrük ile berabere kalarak 5 maç aradan sonra puan kaybetti. Sivasspor ise son lig maçında deplasmanda Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sivasspor-Beşiktaş maçı saat 16:00'da başlayacak. Sivasspor-Beşiktaş maçının 11'leri belli oldu. Sivasspor-Beşiktaş maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Sivasspor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek için Sivasspor-Beşiktaş bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 


Sivasspor-Beşiktaş maçı ilk 11'leri


Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Goutas, Caner, Uğur, Cofie, Saiz, Hakan, Charisis, Gradel, Caicedo 

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Welinton, Saiss, Masuaku, Necip Uysal, Hadziahmetmovic, Tayfur Bingöl, N'Koudou, Cenk Tosun, Aboubakar


Sivasspor-Beşiktaş maç haberleri


Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün Beşiktaş'ı konuk edecek. Müsabaka, Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak. Ligde geride kalan 22 haftada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, 21 puan topladı. (AA)


Sivasspor-Beşiktaş maçı istatistik haberleri


Beşiktaş ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan (1B 4M) ve son üç karşılaşmadan puansız ayrılan Sivasspor, lig tarihinde rakibine karşı daha uzun bir mağlubiyet serisini sadece bir kez yaşadı (Ekim 2014-Nisan 2016 arasında 4M). İstanbul takımlarını konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan (4B 4M) ve bu süreçte 14 gol yiyen Sivasspor, daha önceki yedi karşılaşmayı kaybetmemiş (4G 3B) ve kalesinde sadece iki gol görmüştü. Süper Lig'de oynadığı son yedi maçı kaybetmeyen Beşiktaş (5G 2B), aynı sezon içerisinde daha uzun bir seriyi son olarak Önder Karaveli yönetiminde yaşadı (Ocak-Mart 2022 arasında dokuz maç) ve o sürecin son deplasman karşılaşmasında Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. (Opta)

Sivasspor-Beşiktaş beIN Sports canlı yayın

Süper Lig 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş arasında saat 16:00'da başlayacak olan müsabakayı beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Sivasspor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Sivasspor-Beşiktaş canlı izle, Sivasspor-Beşiktaş şifresiz izle, Sivasspor-Beşiktaş bein sports canlı izle, Sivasspor-Beşiktaş bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladılar. Sivasspor-Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyenler için Sivasspor-Beşiktaş bein sports canlı izle bilgilerine aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!