comScore

Sivasspor Sivasspor

Sivasspor'un gözdesi Arouna Kone iddialı konuştu

13 Eylül 2017, Çarşamba 19:41
Sivasspor'un gözdesi Arouna Kone iddialı konuştu

Sivassporlu Arouna Kone, Osmanlıspor deplasmanında kazanacaklarını ve lige iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

FutbolArena - Sivasspor'un, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan transfer ettiği Fildişi Sahilili oyuncu Arouna Kone, Osmanlıspor maçı öncesi iddialı konuştu.
 

Sivassporlu Arouna Kone'nin, Osmanlıspor maçı öncesi açıklamaları


Lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını dile getiren Kone, 4 haftalık periyotta takımın başarılı bir oyun sergilemesine rağmen istediği puanlarla buluşamadığını belirterek, şansızlığı Osmanlı deplasmanında yeneceklerini ve deplasman galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Demir Grup Sivasspor'un çok güçlü bir kadrosu olduğunu, yeni transferlerin kısa süre içerisinde takıma adapte olacağını da sözlerine ekleyen Kone "Osmanlıspor maçı bizim  dönüm noktamız olacaktır. Elde edeceğimiz galibiyetle şansızlığı bertaraf edeceğiz" dedi.
 

Samet Aybaba, Osmanlıspor maçı öncesi neler dedi?


Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba, "Bir önceki maç takımı etkiliyor, oyunlar, davranışlar, tarz, her şey etkiliyor. Oyun içinde eksik kaldık ilk 45 dakika sonra hamle hakkımızı kaybettik. Öncesinde takımda sakatlar ve takıma yeni katılanlar var, bir gün antrenmana çıkan arkadaşlar var ben hepsine teşekkür ediyorum. Takım gibi durmaya çalışıyorlar ve kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar, zamana ihtiyaçları var bunu her zaman söyledik. Lig devam ediyor 30 maçlık periyodumuz var şimdi önümüzde bir Osmanlı maçı var, onlarda bekledikleri puanları toplayamadılar. Onlarda lige biraz sorunlu başladılar, her iki takım içinde zor bir maç olacak. Yeni katılımlar ile daha iyi bir takım olma yolunda baya mesafe kat edeceğiz diye düşünüyorum. Her maç üstümüze katarak devam edeceğiz. Hedeflerimiz ve sezon sonu planladığımız şeyler var. Arkadaşlarımızın isteği coşkusu kırılmazsa bizle birlikte bizi sevenlerin, Sivasspor'u sevenlerin de coşkusu kırılmazsa hedeflediğimiz yerde ligi bitiririz diye düşünüyorum" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!