comScore

Sivasspor Sivasspor

Sivasspor Al Taawon hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

19 Temmuz 2017, Çarşamba 10:42
Sivasspor Al Taawon hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor Al Taawon hazırlık maçıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde. Sivasspor Al Taawon maçı saat kaçta, hangi kanalda?

FutbolArena - Sivasspor Al Taawon ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Sivasspor hazırlık çalışmaları kapsamında Al Taawon takımıyla mücadele edecek. Sivasspor Al Taawon maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.
 

Sivasspor Haberleri (19 Temmuz 2017)


Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de şampiyon olan Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde çalışmalar devam ediyor. Bolu'da kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al-Fateh'i 3-1 mağlup etmişti.
 

Sivasspor kimleri transfer etti?


Sivasspor yeni sezonda Everton'dan Arouna Koné, Elazığspor'dan Hakan Bilgic, Trabzonspor'dan Muhammet Demir, Dinamo Kiev'den Vitali Djakov, Monaco'dan Elderson, Menemen Belediyespor'dan Mert Hakan Yandaş'ı ve son olarak da Adanaspor'dan Cem Özdemir'i transfer etti.

Burhan Eşer, Yiğit İncedemir, İbrahim Öztürk, Gökhan Süzen, Dejan Kelhar ve Adem Koçak gibi isimler ise Sivasspor'dan ayrıldı.
Sivasspor ile ilgili tüm gelişmeleri Sivasspor haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 

Sivasspor Al Taawon maçı canlı skor


Sivasspor Al Taawon hazırlık maçı 19 Temmuz Çarşamba günü Bolu'da oynanacak. Sivasspor Al Taawon maçı saat 19:00'dan başlayacak. Bu mücadeleyi yayınlayacak kanal ise bulunmuyor.

Sivasspor Al Taawon canlı skor takibi ise FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!