comScore

Sivasspor Sivasspor

Sivasspor 2-0 Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri (İZLE)

08 Mart 2019, Cuma 22:27
Sivasspor 2-0 Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Demir Grup Sivasspor, sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sivasspor - Malatyaspor maç özeti haberimizde.

FutbolArena - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 25. haftanın açılış karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sivasspor - Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri haberimizde.


Bein Sports Sivasspor - Malatyaspor maç özeti izle


Sivasspor ile Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip Sivasspor kazandı. Sivasspor'un gollerini 35. dakikada Fatih Aksoy ve 45. dakikada Brezilyalı sağ bek Douglas kaydetti. Alınan bu skor ile birlikte Sivasspor, Süper Lig'deki puanını 34'e yükseltti ve 7. sıraya yükseldi.

Sivasspor deplasmanından puansız dönen Evkur Yeni Malatyaspor ise Süper Lig'de 25. hafta itibari ile 34 puan ile 6. sırada yer aldı.


Fatih Aksoy'un Malatyaspor maçı performansı


Sivasspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ardından kulübü Sivasspor'a kiralık olarak verilen Fatih Aksoy bu akşam Yeni Malatyaspor karşısında şık bir gole imza attı. Sivasspor ile ile golünü bu akşam Yeni Malatyaspor'a karşı atan Fatih Aksoy'un performansı tam not aldı. Maç sonu açıklamasında Fatih Aksoy, "Süper Lig'de ilk kez 11'de başladım. Hocama bana güvendiği için teşekkür ediyorum. Hem gol yemedik, hem de gol attım. Golle tanışmak çok güzel." dedi.


Sivasspor - Yeni Malatyaspor ilk 11'leri


Sivasspor'un 11'i: Tolgahan, Fatih, Bjarsmyr, David Braz, Ziya, Hakan, Ndinga, Özer, Douglas, Emre Kılınç, Diabate

Yeni Malatyaspor'un 11'i: Farnolle, Issam, Murat Akça, Mustafa Akbaş, Erkan Kaş, Donald, Murat Yıldırım, Aleksic, Ahmed Ildız, Barış Alıcı, Eren Tozlu.
 

Sivasspor - Yeni Malatyaspor BeIN Sports maç özeti için tıklayın


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!