comScore

Sivasspor Sivasspor

Rıza Çalımbay açıkladı! "1 dakika takımda tutmam"

17 Aralık 2019, Salı 17:06
Rıza Çalımbay açıkladı!

Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Kanal 58'de katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'de lider Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay transfer hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kanal 58'de yayınlanan Spor Aktif programına konuk olan deneyimli teknik adam, takımdan ayrılmak istediğini asöyleyen hiçbir futbolcuyu tutmayacağını dile getirdi. 

"AYRILMAK İSTEYENİ 1 DAKİKA TUTMAM"
"Bir futbolcu takımın en iyisi de olsa 'ben gitmek istiyorum' diyorsa fark etmez 1 dakika bile takımımda tutmam. O an itibariyle benim için her şey ibtmiştir. Hesabını keserim, yolun açık olsun derim."

"TÜRKİYE'DE 2 STAT BİLİRİM"

"ürkiye'de iki stat bilirim. 4 Eylül ve İnönü Stadı. Sivasspor çocukluk aşkımdı. Sivasspor maçlarını büyüklerimizin yanında stada giderek izlerdik. İngiltere'ye dil öğrenmek için gittiğimde bu işi daha hızlı ve güzel öğrenebilmek için amatör bir kulüpte resmi maçlarda forma giydim. Futbolcu olduğumu da söylemedim. Şu anda ekibimde olan Ayhan Hoca ile orada tanıştım."
 

Emre Kılınç, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaray, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Emre Kılınç için 2 milyon euroluk teklif yaptı. Oyuncuyla anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, Sivasspor'un kabul etmesi durumunda oyuncuyu devre arasında 2 milyon euro karşılığında kadrosuna katacak. Sivasspor'un bırakmaması halinde Emre Kılınç sezon sonunda boşa düşmüş olacak. 

Son dakika Sivasspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!