comScore

Sivas Belediyespor - Pendikspor maçı canlı TV izle

09 Kasım 2016, Çarşamba 06:11
Sivas Belediyespor - Pendikspor maçı canlı TV izle

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanacak olan Sivas Belediyespor - Pendikspor maçı öncesi son gelişmeler, kanal ve yayın bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesi takımlardan Sivas Belediyespor ile Pendikspor karşı karşıya gelecek. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan mücadeleyi Hasan Avcı yönetecek. 
 

Sivas Belediyespor - Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 10. hafta itibariyle 16 puanla 6. sırada yer alan Sivas Belediyespor, 14 puanlı Pendikspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta zirve yolundaki rakiplerden Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Sivas Belediyespor, Pendikspor'u mağlup ederek yarışta iddialı konuma gelmek istiyor.  Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde kulüp tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor, bugün son ter idmanını yaparak Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşma öncesinde Belediyespor'da sakat Niyazi Batuhan Salman bu maçta yer almazken, Ozan Kılıçoğlu'nun durumunun ise maç günü netleşeceği öğrenildi

Konuk ekip Pendikspor ise şu ana kadar deplasmanda oynadığı maçlarda tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. 14 puanlı konuk ekip ligde deplasmadna oynadığı 5 maçın 3'ünü kaybederken, bu süreçte sadece 1 galibiyet alabildi. 
SİVAS BELEDİYESPOR'UN SON 5 MAÇI

Sivas Belediye 2-0 Karagümrük
Bucaspor 1-1 Sivas Belediye
Sivas Belediye 2-0 Ofspor
Kocaeli Birlik 1-0 Sivas Belediye
Sivas Belediye 2-2 Erzurumspor

PENDİKSPOR'UN SON 5 MAÇI

Karagümrük 2-0 Pendikspor
Pendikspor 1-0 Bucaspor
Pendikspor 0-1 Gençlerbirliği
Ofspor 0-1 Pendikspor
Pendikspor 0-1 Kocaeli Birlikspor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 9 Kasım 2016 Çarşamba günü oynanacak olan Sivas Belediyespor - Pendikspor maçı saat 13:30'da başlayacak. Mücadeleyi Kanal 58 Sivas'tan naklen, canlı olarak izleyebilirsiniz. 

SİVAS BELEDİYESPOR - PENDİKSPOR MAÇI CANLI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!