comScore

Sinan Akçıl'dan Arda Turan - Berkay Şahin sözleri: "Çok mu dizi izliyoruz?"

20 Ekim 2018, Cumartesi 13:39
Sinan Akçıl'dan Arda Turan - Berkay Şahin sözleri:

Geçtiğimiz günlerde Sermiyat Midyat ile yaşanan kavgası magazin gündemine bomba gibi düşen Sinan Akçıl, Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşananları yorumladı. 

FutbolArena - Medipol Başakşehir futbolcusu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki yaşanan kavga sonucunda Arda Turan'ın, Berkay'ın burnunu kırması günlerce Türkiye gündemini meşgul ederken, olay savcılığa intikal etmişti. Yine aynı dönemde Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl arasındaki kavga da magazin gündemine bomba gibi düştü. Sinan Akçıl, Show TV'ye Arda Turan ile Berkay Şahin arasındaki kavgayı yorumlarken, son dönemde Türkiye'de yaşanan bu şiddet olaylarının doğru olmadığını söyledi. 


Arda Turan - Berkay Şahin kavgası (Sinan Akçıl - Sermiyan Midyat kavgası)


Sinan Akçıl, Show TV'ye yaptığı açıklamada Arda Turan ile Berkay Şahin arasındaki olay hakkında, "Olmaması gereken bir olay. Gerçekten biz bu kadar şiddetle anılıyoruz ve bu kadar şiddet eğilimli toplum değildik. Herhalde çok mu dizi izliyoruz? Dizilerdeki sahnelerden mi etkileniyoruz? Bilemiyorum." diye konuştu. Berkay Şahin ile görüşüp görüşülmediği sorulan Sinan Akçıl, "Olaydan beri ilk kez geçen gördüm. Berkay'ın bütün yüzü sargılı olduğu için gözleri görünüyor sadece." diye konuştu. 
 

Sinan Akçıl kimdir?


20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda'nın  Leeuwarden şehrinde doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga'lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan. Piyanist İdil Akçıl'ın (d.1977) kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda'nın Leeuwarden şehrinden İstanbul'a taşınır. Anne ve babası daha sonra boşanmıştır.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!