comScore

Sigaraya zam geldi mi? Sigaraya zam var mı? 2020 güncel sigara fiyatları (Davidoff, Bianca, Polo, West, İmperial)

19 Temmuz 2020, Pazar 19:56
Sigaraya zam geldi mi? Sigaraya zam var mı? 2020 güncel sigara fiyatları (Davidoff, Bianca, Polo, West, İmperial)

Sigara zammı en çok araştırılan konu oldu. Sigaraya zam geldi mi? Davidoff, Bianca, Polo, West ve İmperial gibi markaların 2020 güncel sigara fiyatları haberimizde.

Sigaraya zam geldi. Sigara kullanan vatandaşlar sigara zammı hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Hangi sigara markalarına zam yapıldı? Sigaraya ne kadar zam geldi? Sigaraya zam var mı? Davidoff, Bianca, Polo, West ve İmperial marka sigaralar zamlandı mı? 2020 güncel sigara fiyatları için haberimize göz atabilirsiniz.
 

Hangi sigara markalarına zam yapıldı? 2020 yeni sigara fiyatları


İmperial Tobacco firması 20 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Davidoff, Bianca, Polo, West ve İmperial sigaralarına zam yapma kararı aldı. Sigara zammının ardından yeni sigara fiyatları belli oldu.
Davidoff Slims (Ivory, White) - 19 TL
Davidoff (Burgundy, Ivory, White) - 18 TL
Davidoff C Line (Blue, Grey) - 15 TL

Bianca - 16 TL

Polo (Blue, Grey) - 14 TL

West (Navy, Grey, White) - 14 TL

West (Uzun) - 14.50 TL

Imperial Classic Red - 15 TL 

SİGARA ZAMMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İmperial Tobacco şirketinin yeni fiyat listesi 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 00.00 itibariyle başladı. Yeni sigara zammı tüm marketlerde, bakkallarda ve tekel büfelerde uygulanmaya başladı. Öte yandan sigara zammının ardından kullanıcılar başka markalar için sorgular gerçekleştiyor. Diğer marka sigaralar için henüz bir zam bilgisi bulunmazken, yakın zamanda yeni zamların açıklanması bekleniyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!