comScore

Shane Larkin, Milli Takım'da! 'Onur duyuyorum'

01 Şubat 2020, Cumartesi 14:54
Shane Larkin, Milli Takım'da! 'Onur duyuyorum'

Shane Larkin, Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nda forma giyeceğini resmen açıkladı. Shane Larkin kimdir?

FutbolArena - Anadolu Efes forması giyen Shane Larkin, Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nda forma giyeceğini resmen açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Shane Larkin, Türk Milli Takımı'nda forma giymekten dolayı onur duyacağını belirtti.

"TÜRK BAYRAĞI'NI GURURLA TAŞIYACAĞIM"
Instagram hesabından paylaşım yapan Shane Larkin, "Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı'nı göğüsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum." dedi.
 

Shane Larkin kimdir?


DeShane "Shane" Larkin (d. 2 Ekim 1992), Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te forma giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. 1.80 metre boyunda, 80 kilogram ağırlığındadır.

2013 NBA Seçmeleri'nde Atlanta Hawks tarafından 18. sıradan seçildi. Daha sonra Dallas Mavericks'e takas edildi.

Anadolu Efes'in 29 Kasım 2019 tarihinde EuroLeague'in 11.haftasında Bayern Münih'i 104-75 yendikleri maçta attığı 49 sayı ile bir EuroLeague maçında atılan sayı rekorunun sahibi oldu. (Wikipedia)

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!