comScore
1 / 8

Şenol Güneş mi, Aykut Kocaman mı? Derbide kim önde?

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 25 Şubat Pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

 

2 / 8
AA’nın haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, 16’sı Süper Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 19 kez takımlarının başında karşı karşıya geldi.

3 / 8
Söz konusu maçlarda Kocaman’ın ekipleri 8 galibiyet elde etti.

4 / 8
Şenol Güneş ise Kocaman’a karşı saha kenarında 6 kez galibiyet sevinci yaşadı.

5 / 8
Tecrübeli iki teknik adamın başında bulunduğu takımlar 5 maçta da berabere kaldı.

6 / 8
Aykut Kocaman, Malatyaspor, Konyaspor ve Fenerbahçe, Şenol Güneş ise Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemlerde birbirleriyle rakip oldu.

7 / 8
Kocaman ve Güneş ilk kez, 23 Ocak 2005’te Türkiye Kupası maçında teknik adam olarak karşı karşıya geldi. Bu maçta Güneş’in çalıştırdığı Trabzonspor, Kocaman’ın ekibi Malatyaspor’u 2-0’la geçerek tur atladı.


8 / 8
İki teknik adam, 13 yıl önce başlayan saha kenarındaki rekabette, 20. randevuya 25 Şubat’ta Dolmabahçe’de çıkacak.