comScore

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm izle (ATV Sen Anlat Karadeniz İzle)

11 Eylül 2019, Çarşamba 22:50
Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm izle (ATV Sen Anlat Karadeniz İzle)

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm yayınlandı mı? ATV ekranlarında Çarşamba akşamı yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü ekranlara geldi. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izle, Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle seçenekleri haberimizde.

FutbolArena - Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izle. ATV Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izle. ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü haberimizde. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü izlemek isteyen ve kaçıran diziseverler, Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü izlemek için araştırmalara başladı. 


Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izle (Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle)


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir. Bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.
KONUSU NE?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkı anlatılıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ OYUNCULARI

Ulaş Tuna Astepe
İrem Helvacıoğlu
Mehmet Ali Nuroğlu
Sinan Tuzcu
Gözde Kansu
Öykü German


ATV - SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM İZLE



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!