comScore

Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı izle (Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı çıktı mı?)

02 Mart 2020, Pazartesi 23:27
Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı izle (Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı çıktı mı?)

Sefirin Kızı dizisi 11. bölüm yayınlandıktan sonra Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı en çok aranan konular arasında yer aldı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı izle ve Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı izle için detaylar haberimizde.

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV'de Sefirin Kızı dizisinin 11. bölümü ekranlara geldikten sonra Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı çıktı mı? sorusu popüler oldu. Sefirin Kızı'nın son bölümünde İsviçre'de bunlar yaşanırken, Nare Türkiye'de babasının yokluğunda onu çok zorlayan Melek'le uğraşmakta, kızının üç kişilik bir aile olabilme umudunu yok etmeye çalışmaktadır. Ama Sancar çok kalmadan Türkiye'ye döndüğünde, hiç de Nare'nin beklediği gibi davranmayacak ve Nare'nin işini iyice zorlaştıracaktır. Sefirin Kızı gelecek haftaki bölümünü merak edenler Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı izle ve Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı izle aramalarını yapıyor.
 

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı izle (Sefirin Kızı dizisi özet)


Nare'nin (Neslihan Atagül Doğulu) mahkeme salonunda; kendisini darp eden saldırganlarla yüzleşmesi ve onları azmettiren kişinin çocuğunun babaannesi Halise Efeoğlu (Gonca Cilasun) olduğunu söylemesi herkesi şaşkına çevirdi.

Nare'yi kendisinden şikayetçi olmaması için ikna etmeye çalışan Halise Efeoğlu, hiç beklemediği bir cevapla şok oldu. Kendisine, ‘Sen de anasın ben de. Şikayetini geri çek' diyen Halise Efeoğlu'na cevap veren Nare; “Bir anne; başka bir annenin evladına da, başka bir evladın annesine de saldırmaz!” dedi. Bu sahnenin yayınlanmasıyla sosyal medyada herkes paylaşımlarda bulunarak Nare'yi destekledi.
Kendisini darp eden saldırganlarla mahkemede yüzleşen Nare, saldırganları azmettiren kişinin, kızının babaannesi Halise Efeoğlu olduğunu söyledi. Nare'nin şahit olarak gösterdiği Gediz Işıklı ve Elvan Efeoğlu da Halise Efeoğlu'nun suçlu olduğunu söylediği sahnede ise herkes ekran başına kilitlendi ve sosyal medyadan ‘Kıyamıyorum' başlığıyla binlerce yorum yazıldı.


 

Sefirin Kızı dizisi reyting oranı


Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı, geçen haftaki bölümüyle 20+ABC1 ve AB kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

Sefirin Kızı, yayınlanan son bölümüyle; 20+ABC1'de 9,26 izlenme oranı, 18,66 izlenme payı ile AB izleyici kitlesinde 8,08 izlenme oranı ve 18,31 izlenme payı ile en çok izlenen dizi oldu.

‘Sefirin Kızı', sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı. Dizi hesaplarından paylaşılan etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. Dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, yaptığı yorumlarla da duygularını ifade etti.
 

Sefirin Kızı dizisi 12. bölüm fragmanı Star TV


Sefirin Kızı dizisi 11. bölüm yayınlandıktan sonra Sefirin Kızı dizisi 12. bölüm fragmanı en çok aranan konular arasında yer aldı. Sefirin Kızı dizisi Star TV'de yayınlanan bölümüyle nefes kesti. Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı izle, Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı çıktı mı? gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Sefirin Kızı dizisi her Pazartesi akşamı Star TV'de ekranlara gelmeye devam ediyor. Sefirin Kızı dizisinin 12. bölüm fragmanını izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!