comScore

Schalke'nin hocası Tedesco: "Belki de Galatasaray maçı..."

23 Ekim 2018, Salı 17:54
Schalke'nin hocası Tedesco:

Schalke Teknik Direktörü Tedesco, Galatasaray maçı öncesi Alman basınına konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Schalke ile karşılaşacak. ligde oynadığı son maçta Werder Bremen'e 2-0 mağlup olan Alman ekibinin teknik direktörü Tedesco, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Schalke Teknik Direktörü Tedesco, Alman basınına yaptığı açıklamada "Son dönemde gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Bizim en büyük problemimiz bu. Ancak bu sorun bir yerde sona erecek. Kim bilir, belki de Galatasaray maçı olur." diye konuştu. 
Hatırlanacağı üzere Schalke'nin, Werder Bremen ile oynadığı son lig maçında ısınma esnasında sakatlanan ve bu sebeple kadrodan çıkarılan as kaleci Fahrmann, Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı kırmızılı takıma karşı Schalke'nin kalesini Nübel koruyacak. 
 

Schalke'de Galatasaray maçı öncesi hangi futbolcular eksik?


Schalke 04'ün tecrübeli stoperi Naldo, hastalığı nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Schalke 04'te forma giyen 36 yaşındali Naldo takımın en istikrarlı oyuncusundan biri konumunda. Bu sezon 6'sı lig olmak üzere 9 maçta 90 dakika sahada kalan Naldo geçen sezon 34 lig maçının tamamında forma giymiş ve 7 gol kaydetmişti.



GALATASARAY - SCHALKE MAÇINA BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN!
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!