comScore

Schalke - Augsburg maçı canlı şifresiz İZLE (S Sport 2 canlı yayın)

24 Mayıs 2020, Pazar 14:17
Schalke - Augsburg maçı canlı şifresiz İZLE (S Sport 2 canlı yayın)

Schalke - Augsburg maçını canlı izlemek isteyen futbol seyircileri için haberimizde maç önü tüm bilgileri hazırladık. Schalke - Augsburg canlı izle, Schalke - Augsburg canlı yayın, Schalke - Augsburg şifresiz izle gibi aramaların sonucu burada.

Schalke ile  Augsburg, Almanya Bundesliga'da günün maçında karşı karşıya geliyor. Schalke - Augsburg maçı S Sport 2 kanalından yayınlanıyor. Schalke - Augsburg maçını izlemek isteyen futbolseverler araştırmalar yapıyor. Schalke - Augsburg canlı, Schalke - Augsburg canlı izle, Schalke - Augsburg şifresiz izle, Schalke - Augsburg yayınSchalke - Augsburg S Sport 2 izle gibi sorgular için haberimizi hazırladık.
 

Schalke - Augsburg maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Almanya Bundesliga'da Schalke sahasında Augsburg'u konuk ediyor. Schalke geride kalan 26 haftada topladığı 37 puanla 8. sırada bulunuyor. Augsburg ise 27 puanla 14. sırada yer alıyor. Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Augsburg ile Avrupa Ligi vizesi arayan Schalke 04'ün mücadelesi merakla bekleniyor. Schalke - Augsburg maçı 23 Mayıs 2020 Pazar günü saat 14.30'da S Sport kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. 

Schalke, Augsburg ile oynadığı 18 maçın 17'sini kaybetmedi ve 10 galibiyet elde etti. 8 maçtır Ausgburg'e yenilmeyen Schalke, seyircisiz maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Bundesliga'daki son 8 haftada galibiyet göremeyen Schalke, bu süreçte 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Augsburg ise son 6 lig maçından 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.
SCHALKE AUGSBURG İLK 11'LER

Schalke'nin ilk 11'i: Schubert, Kenny, Sane, Nastasic, Oczipka, McKennie, Suat, Schöpf, Caligiuri, Matondo, Gregoritsch

Augsburg'un ilk 11'i: Luthe, Framberger, Jedvaj, Uduokhai, Max, Khedira, Gruezo, Richter, Löwen, Vargas, Niederlechner
 

S Sport nasıl izlenir?


S Sport 2 kanalı, Bundesliga ve Bundesliga 2'nin yayın haklarını elinde bulunduruyor. S Sport 2 kanalını izlemek isteyen futbolseverler Turkcell TV+, Vodafone TV ve Kablo TV üzerinden bu kanalı izleyebilirler. S Sport 2 kanalı şu anda Digitürk üzerinden yayın yapmamakta. S Sport 2 kanalını ayrıca S Sport+ uygulamasını satın alarak da izleyebilirsiniz.  

Bundesliga'nın yayın haklarını elinde bulunduran S Sport 2 kanalı Bundesliga maçlarını canlı olarak yayınlayacak. S Sport 2 kanalını izlemek ve Almanya Bundesliga maçını canlı takip etmek için Turkcell TV, Vodafone TV, Kablo TV veya S Sport Plus üyeliklerinizin olması gerekiyor. S Sport 2, Kablo TV 241. Kanal, TV+ 78. Kanal ve Vodafone TV 12. Kanal'da sporseverlerle buluşuyor. S Sport, Digiturk 85. kanal, D-Smart 78. kanal TV + 77. Kanal ve Tivibu 74. Kanal'da yayınlanıyor.

S SPORT 2 CANLI

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!